Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

H. Ernangomess: "Latvija ir bīstama komanda"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

H. Ernangomess: "Latvija ir bīstama komanda"
Huančo Ernangomess. Foto: FIBA

LETA. Spānijas vīriešu basketbola izlase savu pirmo pretinieci Latviju 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā raksturo kā bīstamu vienību, sarunā ar žurnālistiem atzina Spānijas valstsvienības spēlētājs Huančo Ernangomess.

Ceturtdien Spānijas pilsētā Saragosā plkst. 21 pēc Latvijas laika Latvijas basketbolisti viesos stāsies pretī Spānijai.

"Mums ir jāspēlē savā stilā. Latvija ir ļoti bīstama komanda, kura var realizēt tālmetienus. Esam kārtīgi izpētījuši pretiniekus un viņi spēlē ļoti labi, pat ja iztrūkst kāds spēlētājs kā mums," teica Ernangomess.

Viņš arī piebilda, ka izlase ir tā komanda, kurā katrs var parādīt savu labāko sniegumu, atdodot laukumā visus spēkus.

Savukārt Spānijas izlases galvenais treneris Serdžo Skariolo izcēla, ka spāņiem izdevies aizvadīt trīs labas treniņu dienas, kurās izdevies paveikt nozīmīgu darbu un iepazīt jaunos spēlētājus.

"Jaunie spēlētāji, kuri ir veiksmīgi piedalījušies treniņos, vēlreiz apliecina, ka esam uz pareizā ceļa, un pēc dažiem gadiem, kad viņiem būs vairāk spēļu prakses augstā līmenī un sāks iegūt stabilu vietu savos klubos, šī pieredze ļaus viņiem spert galīgo soli, lai iekļūtu izlasē," skaidroja treneris.

Iepriekšējā Latvijas un Spānijas tikšanās reizē uzvaru svinēja Latvijas basketbolisti, Pasaules kausa finālturnīrā tiekot pie panākuma ar 74:69.

     [+] [-]

, 2024-02-22 23:57, pirms 2 mēnešiem
Huančo, Tev taisnība!