Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

D'Antonī paliks ASV izlasē

D'Antonī paliks ASV izlasē
Maiks D'Antonī
Foto: AFP

Nesen kā par Ņujorkas "Knicks" galveno treneri kļuvušais Maiks D'Antonī saglabās savu otro darbu, kas tiek veikts vasarā, ASV basketbola izlasē par galvenā trenera Maika Križevska palīgu.

Maiks D'Antonī pagājušās nedēļas nogalē pameta Fīniksas "Suns" un piekrita pāriet uz Ņujorkas "Knicks", kur strādās arī galvenā trenera amatā. "Knicks" 57 gadus vecajam basketbola speciālistam piedāvāja vilinošu četru gadu līgumu, kura vērtība ir 24 miljoni.

Iepriekšējos gados pēc NBA sezonas beigām ar "Suns" D'Antonī strādāja arī ASV basketbola izlases treneru štābā, kur bija galvenā trenera Maika Križevska pirmais palīgs. Arī šogad D'Antonī paliks ASV izlasē, kur palīdzēs sagatavot un trenēt izlasi augustā gaidāmajām Pekinas Olimpiskajām spēlēm. Tā pavēstījis ASV izlases prezidents Džerijs Kolendželo. "Maiks piezvanīja man un teica, ka netaisoties to palaist garām ne par ko," tā Kolendželo.

Pirmā treniņnometne ASV basketbolistiem paredzēta jau 26. jūnijā Lasvegasā, kas ilgs nedēļu. Tad sekos vēl viena nometne sākot ar 20. jūliju arī Lasvegasā.

Izmantotie resursi:
nypost.com