Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Banki atceras, kā iepazinās ar Porziņģi un nav aizmirsis zaudējumu Vācijai

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Banki atceras, kā iepazinās ar Porziņģi un nav aizmirsis zaudējumu Vācijai
Kristaps Porziņģis un Luka Banki. Foto: FIBA

Latvijas izlases un Boloņas ''Virtus'' galvenais treneris Luka Banki sarunā ar Kauņas ''Žalgiris'' stūrmani Andrea Trinkjēri atcerējās, kā uz ielas iepazinies ar Latvijas lielāko basketbola zvaigzni Kristapu Porziņģi un neveiksmi pret Vāciju Pasaules kausā minēja kā vienu no rūgtākajiem zaudējumiem savā trenera karjerā.

''Basketball&Conversations'' ietvaros Kauņas ''Žalgiris'' galvenais treneris Andrea Trinkjēri uz sarunu aicināja savu tautieti, Boloņas ''Virtus'' un Latvijas izlases speciālistu Luku Banki. Sarunas gaitā Banki atcerējās, kā iepazinies ar Kristapu Porziņģi, tam notiekot nejauši Rīgā.

''Nekad nesapņoju, ka strādāšu ar kādu nacionālo izlasi, īpaši, ar valsti, kas nav mana dzimtene - Latviju. Kad pirmo reizi satiku Porziņģi, jau biju sācis darbu ar izlasi. Mēs satikāmies uz ielas - es pie viņa piegāju, bet viņš sākotnēji mani neatpazina, domājot, ka esmu fans, kurš lūgs autogrāfu. Iepazīstināju ar sevi, sakot, ka esmu Luka Banki, Latvijas izlases treneris. Tieši tā sākās mūsu attiecības,'' atcerējās Banki, kurš Latvijas izlasi pirmo reizi ieveda Pasaules kausa izcīņā, tās debijā izcīnot augsto piekto vietu.

Zaudējumu Vācijai ceturtdaļfinālā Banki gan joprojām rūgti atceras. ''Visvairāk atceras zaudējumus, ieskaitot vienu no pēdējiem, lai gan aizvadījām ļoti veiksmīgu kampaņu Pasaules kausā ar Latviju. Lai arī noslēdzām turnīru piektajā vietā, joprojām ir atmiņā paliekoša vilšanās sajūta par zaudējumu ceturtdaļfinālā pret Vāciju. Dāvis Bertāns netrāpīja metienu pašās pēdējās sekundēs.''

Slēpts komentārs: Ivars Zvirgzdiņš

  -2 [+] [-]

, 2024-04-12 18:10, pirms 3 nedēļām
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Njā, tas tiešām bija sāpīgi, kad Rūjienas Māzeris nopūdelēja sirenlauzi pret vāciešiem!😜
Ā, tas bija tad, kad Ļepājas simulants nemaz nepiedalījās?

     [+] [-]

, 2024-04-12 19:10, pirms 3 nedēļām
Vai tad tajā video ir tas teksts vispār? Pārskrēju pāri - īsti neredzēju neko par KP.

     [+] [-]

, 2024-04-12 19:37, pirms 3 nedēļām
Heiteris parastais rakstīja: Vai tad tajā video ir tas teksts vispār? Pārskrēju pāri - īsti neredzēju neko par KP.
no 14:00

     [+] [-]

, 2024-04-12 19:44, pirms 3 nedēļām
Neatpazina baņķieri! Kauns pa visu ģīmi