Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Ar Jokiču priekšgalā: Serbija nosaukusi 16 kandidātus dalībai Parīzes OS

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ar Jokiču priekšgalā: Serbija nosaukusi 16 kandidātus dalībai Parīzes OS
Nikola Jokičs. Foto: AFP/Scanpix

Serbijas basketbola izlases galvenais treneris Svetislavs Pešičs nosaucis 16 kandidātus, kuri gatavosies ar izlasi un konkurēs par vietu sastāvā uz 2024. gada Parīzes olimpiskajām spēlēm. Kandidātu lokā ir arī Nikola Jokičs, kurš pēdējo reizi to pārstāvējis 2022. gada Eiropas čempionātā.

Kandidātu sarakstu dalībai Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā nosaucis Serbijas izlases treneris Svetislavs Pešičs. Tajā atrodams arī valsts lielākās basketbola zvaigznes - Nikolas Jokiča vārds. Vēl pēc izstāšanās no NBA cīņas par titulu Rietumu konferences otrajā kārtā viņš nemācēja atbildēt, vai spēlēs izlasē olimpiskajās spēlēs.

Pēdējo reizi Jokičs Serbijas valstsvienību pārstāvēja 2022. gada Eiropas čempionātā, kad tā apstājās jau astotdaļfinālā un ieņēma devīto vietu. Kandidātu sarakstā ir arī Serbijas izlases līderis 2023. gada Pasaules kausā, Bogdans Bogdanovičs, kurš ikdienā spēlē Atlantas ''Hawks''. Tāpat NBA pieredzi šajā sezonā guvuši Vasilje Mičičs, Nikola Jovičs un Aleksejs Pokuševskis.

Četri basketbolisti 16 kandidātu sarakstā pārstāv Serbijas klubus - Alekša Avramovičs un Ogņens Jaramazs Belgradas ''Partizan'', kamēr Dejans Davidovacs un Urošs Plavšics ''Crvena zvezda''. Vienīgais serbu spēlētājs, kurš no Eiropā izsauktajiem, nav spēlējis Eirolīgā šosezon, bijis Dušans Rističs. Viņš sezonu pavadījis ''Tenerife'' klubā. Kandidātu lokā ir arī Lukas Banki trenētais basketbolists Boloņas ''Virtus'' Ogņens Dobričs.

Gatavošanos olimpiskajām spēlēm Serbijas izlase sāks 24. jūnijā. Pirms tām Serbija aizvadīs pārbaudes spēles pret Nīderlande, Turciju, Franciju, Austrāliju, ASV un Japānu.

  +2 [+] [-]

, 2024-06-10 19:20, pirms nedēļas
cerams, ka Džokers izturēs atlasi. būtu neinteresanti skatīties uz viņiem bez Džokera.

     [+] [-]

, 2024-06-10 19:37, pirms nedēļas
spēcīgs sastāvs

     [+] [-]

, 2024-06-10 19:53, pirms nedēļas
Dusan Ristic sezonu iesaka Tenerife, bet nosledza Burgos SPA 2.liga. Par šo esmu drošs

     [+] [-]

, 2024-06-10 22:17, pirms nedēļas
Diezgan spēcīgs sastāvs

     [+] [-]

, 2024-06-10 22:29, pirms nedēļas
bet jokich tak horsus grib skatities