Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Fernandezs: "Pienācis laiks domāt par Serbiju"

Andrejs Siliņš

Fernandezs: "Pienācis laiks domāt par Serbiju"
Rūdijs Fernandezs uzbrukuma noslēgumā
Foto: AFP/Scanpix

"Esam uzlabojuši savu sniegumu un tagad pienācis laiks sākt domāt par Serbiju," atmiņās par lielisko astotdaļfinālu pasaules čempionātā pret Grieķiju ilgi remdēties nebija gatavs Spānijas basketbola izlases uzbrucējs Rūdijs Fernandezs.

"Nekad nav viegli spēlēt pret Grieķiju, viņi vienmēr tev liek smagi strādāt, ja vēlies izcīnīt uzvaru. Zinājām, ka mums jāuzlabo sava spēle, ja vēlamies turpināt dalību turnīrā. Domāju, ka šodien to paveicām. Bijām uzlabojuši aizsardzību, parādījām koncentrēšanos no paša sākuma līdz pat beigām, un savu darbu izdarījām. Esam uzlabojuši savu sniegumu un tagad pienācis laiks sākt domāt par Serbiju," atmiņās par lielisko astotdaļfinālu ilgi remdēties nav gatavs Fernandezs, jau lūkojoties nākamā paveicamā darbiņa virzienā - ceturtdaļfināla maču pret serbiem.

198 centimetrus garais Rūdijs Fernandezs astotdaļfinālā Grieķijas grozā 29 laukumā pavadīto minūšu laikā sameta 14 punktus, kļūstot par otru rezultatīvāko spēlētāju savā komandā. Tāpat vieglā uzbrucēja kontā divas atlēkušās bumbas, viena pārtverta bumba, viena kļūda un trīs personiskās piezīmes.

Slēpts komentārs: stodar
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: az13

  +4 [+] [-]

, 2010-09-05 01:22, pirms 14 gadiem
az13 rakstīja: Labāk komentē hokeju Masaļski! Te ir basketbols - tā ir intelektuāļu spēle.
apsveicu! izcēlies ar 10 x debīlāku komentāru!