Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

^ "SELECT member_id as __pk, member_id, user_name, password, email, registration_ip, last_visit, group_id, user_status, activation_key, url, show_email, registered, custom_title, has_avatar, text_about, show_smileys, show_avatars, default_group_id, default_comment_level, alternate_upload, show_news_in_forum, forum_comment_sort, receive_email, is_comment_moderator, cc_warned_until, cc_vote, show_foreign_comments, points, mobile_phone, last_punishment_reason, portal_points, portal_points_old, address, phone, name_surname, social_twitter_name, facebook_id, twitter_id, is_social_user, display_title, new_messages_count, messages_count, google_id FROM members AS members WHERE member_id IN (?)"
^ array:1 [
  0 => 132014
]
^ array:3 [
  0 => "42703"
  1 => 7
  2 => """
    ERROR:  column "google_id" does not exist\n
    LINE 1: ...isplay_title, new_messages_count, messages_count, google_id ...\n
                                                                 ^
    """
]
^ array:4 [
  0 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Models/ModelBase.php"
    "line" => 293
    "function" => "execute"
    "class" => "App\Classes\Core\Drivers\Wrapper\PDOStatement"
    "type" => "->"
  ]
  1 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 187
    "function" => "getByIds"
    "class" => "App\Models\ModelBase"
    "type" => "::"
  ]
  2 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 202
    "function" => "getWithCount"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
  3 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/site/mod_article.php"
    "line" => 44
    "function" => "get"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
]
Autors: Rolands Eliņš

Kurucam jāizlaiž 1-3 nedēļas, uz jautājuma zīmes dalība izlases spēlēs

Kurucam jāizlaiž 1-3 nedēļas, uz jautājuma zīmes dalība izlases spēlēs
Rodions Kurucs. Foto: LBS

Latvijas izlases basketbolistam Rodionam Kurucam savainojuma dēļ ārsti paredz 1-3 nedēļu ilgu atveseļošanās laiku, taču precīzāka skaidrība par to, vai viņš varēs piedalīties Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēlēs novembrī, gaidāma vēlāk, portālam Sportacentrs.com norādīja LBS ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss.

Vakardien tika paziņots par Rodiona Kuruca kreisā augšstilba muskuļa savainojumu, kas gūts iepriekšējā nedēļas nogalē Spānijas čempionāta spēlē. Viņa pārstāvētā kluba "Real Betis" paziņojumā atgūšanās termiņš netika norādīts, taču acīmredzami radās bažas par Kuruca iespēju piedalīties Latvijas izlases spēlēs 11. un 14. novembrī PK 2023 kvalifikācijā.

"Šobrīd mēģinām iegūt pilnu informāciju no Seviļas kluba, viņu ārsti sūta mūsu ārstiem informāciju un bildes. Konkrēti neko daudz plašāk šobrīd nevaru pateikt, jo gluži vienkārši vēl šādas informācijas nav," teica Kaspars Cipruss. "Strādājām pie tā, lai viņš būtu izlasē, taču saprotam, ka būtu neprāts tagad par varītēm Rodionam sasteigt atgriešanos laukumā."

Šobrīd LBS gan nav saņēmusi informāciju, kas liktu skaidri un galīgi svītrot Kurucu no kandidātu saraksta un nerēķināties ar viņa palīdzību spēlēs pret Grieķiju un Lielbritāniju.

"Šajā sakarā jāsaprot, ka viņam vēl nevar noteikt precīzu atgriešanās termiņu," skaidroja Cipruss. "Neesmu drošs par medicīnas terminiem, bet situācija tāda, ka viņam no kājas jānoiet uzpampumam, tad arī ārsti varēs labāk redzēt un spriest par šo traumu. Šobrīd dakteri saka, ka atgūšanās termiņš ir no vienas līdz trim nedēļām. Vai tā būs viena vai trīs nedēļas, to es šobrīd patiešām nevaru pateikt."

Kuruca aģents Artūrs Kalnītis aģentūrai LETA šodien izteica šaubas par Kuruca dalību izlases spēlēs: "Šaubos, ka viņš varēs palīdzēt izlasei, jo parasti līdzīgas traumas prasa ne mazāk kā četras nedēļas laika, lai atveseļotos. Es par to vēl neesmu saņēmis informāciju no kluba, bet šobrīd domāju, ka viņš nespēlēs."

Rodions Kurucs šajā PK atlases ciklā piedalījies piecās Latvijas spēlēs, vidēji nospēlējot 19.5 minūtes, kurās ticis pie 6.0 punktiem un 4.2 atlēkušajām bumbām. Ar viņa palīdzību Latvijas izlase iekārtojusies pirmajā vietā I apakšgrupā un jau novembrī gaidāmajos mačos var nodrošināt debiju PK finālturnīrā.


, 2022-11-03 15:58, pirms gada
Nekas nav zem jautājuma zīmes tupais Eliņ. Kalnītis skaidri un gaiši pateica ka nepēlēs.
, 2022-11-03 16:01, pirms gada
Timma varēs aizvietot
, 2022-11-03 16:47, pirms gada
RayAllen rakstīja: Timma varēs aizvietot
Yeess!! Tieši manas domas
, 2022-11-03 18:21, pirms gada
Timmēns iemetīs izšķirošo sodiņu OT un vinnēs spēli pret UK, Timmam spēles laiks 12 minutes, 2p 0 no 2 , 3p 0 no 6 , sm 1 no 2
, 2022-11-03 18:26, pirms gada
Labs
, 2022-11-03 19:12, pirms gada
RayAllen rakstīja: Timma varēs aizvietot
Tas ir loti slikti ,jo Timma nav nekas paslaik uz Kuruca fona.
, 2022-11-03 20:09, pirms gada
Šeit ir skaidrs, ka nebus Rodions. Jālaiž Strautiņš un Bonis pa 3, arī Ate var kādas minūtes nokapāt. Par Timmu neticu, nav izlase vieta, kur atgūt spēles garšu.
, 2022-11-04 03:58, pirms gada
Ja spēlēs Dāvis, Dairis un Rolands, būs Latvijai skaistas uzvaras!✌️
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.