Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mazurs: "Brauns iemeta trīs neplānotus tālmetienus"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Mazurs: "Brauns iemeta trīs neplānotus tālmetienus"
VEF galvenais treneris Nikolajs Mazurs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Aigars Šķēle vēl nejūtas komfortabli un nav gatavs spēlēt vairāk par pāris minūtēm. Ceru, ka nākamajās mājas cīņās viņš pakāpeniski iespēlēsies," pēc neveiksmes VTB līgas spēlē pret Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ" teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs.

Deriks Brauns, "Lokomotiv" spēlētājs

“Rīgai ir lieliska komanda, savukārt mēs cenšamies atgūties pēc daudzajiem savainojumiem. Nemitīgās izmaiņas sastāvā vēl nav atklājušas mūsu identitāti, tāpēc bijām priecīgi, ka spējām uzvarēt.”

Sergejs Bazarevičs, "Lokomotiv" galvenais treneris

“Mums šī bija svarīga uzvara, jo dažas iespējas VTB līgā palaidām garām. Eiropas kausa spēlē Ventspilī savainojumu dēļ nepiedalījās daudzi spēlētāji, tāpēc mums joprojām rodas grūtības ar saprašanos laukumā. Cenšamies apvienot uzvarēšanu ar spēlētāju atgriešanos spēļu ritmā. Minēto iemeslu dēļ labi spēlējam tikai epizodiski, tāpēc VEF spēja atgriezties spēlē.

VEF ir komanda, kura spēles līmeni pielāgo pretiniekiem. Kad nav spiediena, komanda uzreiz spēlē augstākā līmenī, kā varēja redzēt spēlēs pret CSKA un Himkiem. Nevēlos salīdzināt VEF un Ventspili. VEF ir vairāk talanta, Ventspilij vairāk dziļuma un metēju. Pirms spēles mūs neapmierināja piedāvātie treniņlaiki, tāpēc bijām spiesti trenēties mazā zālē Mežaparkā.”

Ingus Jakovičs, VEF spēlētājs

“Iesākām spēli labāk, taču beigās neiemetām svarīgos metienus. Vismaz uzvarējām cīņā par atlēkušajām bumbām. Pēc neveiksmīgajiem spēļu sākumiem pēdējās cīņās mēģinām daudz agresīvāk noskaņoties startam un tas izdodas.”

Nikolajs Mazurs, VEF galvenais treneris

“Spēlē notika labas lietas. Ievērojām discplīnu abos laukuma galos, pacietīgi spēlējām gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Vairākas reizes neizdevās apturēt “Lokomotiv” ātros uzbrukumus. Pretinieki tika pie netraucētiem metieniem, kamēr mēs nepaspējām pat uzsist piezīmes.

Vienu apstākli neparedzējām. Deriks Brauns iemeta trīs neplānotus trīspunktu metienus ar negaidīti labu precizitāti. Galotnē vairākas reizes svarīgās epizodēs netikām pie svarīgiem metieniem. Mūsu mazie spēlētāji jau bija noguruši, jo pretinieku agresīvā “step-out” aizsardzība paņēma daudz spēka, turklāt Robinsons spēlēja vairāk nekā 35 minūtes.”

  +5 [+] [-]

, 2014-11-30 19:46, pirms 10 gadiem
Es ierēcu par virsrakstu...!

Ko Tu sportā vari ieplānot - UMŅIK...!?????????????

  +6 [+] [-]

, 2014-11-30 19:47, pirms 10 gadiem
Man liekas, ka uz vienas rokas var saskaitīt, cik VEF treneris, ieskaitot jauniešu izlases, ir "izcēlis" spēļu galotnes. Tas tik liecina vienu, nav treneris-uzvarētājs.

     [+] [-]

, 2014-11-30 19:48, pirms 10 gadiem
Modžohēds rakstīja: Es ierēcu par virsrakstu...!

Ko Tu sportā vari ieplānot - UMŅIK...!?????????????
Vispār var gan, bet parasti aplaužas, respektīvi ja slikta precizitāte no tālmetienu līnijas, tad viņam atļaus mest, neatceros kuru, bet vienu spēli LTU izlase paņēma, jo Melnkalne šķiet atļāva Jankūnam mest 3punktniekus

  +5 [+] [-]

, 2014-11-30 19:49, pirms 10 gadiem
Vai tad varbut planoti un neplanoti talmetieni?

     [+] [-]

, 2014-11-30 19:50, pirms 10 gadiem
Dabā arī ir tā pat - ja zaudē, esi vājāks, tad diemžēl ir jāaiziet un jāmeklē kompānija, kur Tu būsi stiprāks..!!!

  -1 [+] [-]

, 2014-11-30 19:52, pirms 10 gadiem
Modžohēds rakstīja: Dabā arī ir tā pat - ja zaudē, esi vājāks, tad diemžēl ir jāaiziet un jāmeklē kompānija, kur Tu būsi stiprāks..!!!
Tā jau būs degradācija

  +2 [+] [-]

, 2014-11-30 19:53, pirms 10 gadiem
Daudz, ko var ieplānot un saplānot, bet spēle notiek uz laukuma nevis uz papīra lapas..!!! Katrs metiens ir potenciali punkti, kā slotas kārts arī mēdz izšaut..!!!
Sporta novērotājs rakstīja: Vispār var gan, bet parasti aplaužas, respektīvi ja slikta precizitāte no tālmetienu līnijas, tad viņam atļaus mest, neatceros kuru, bet vienu spēli LTU izlase paņēma, jo Melnkalne šķiet atļāva Jankūnam mest 3punktniekus

  +1 [+] [-]

, 2014-11-30 19:55, pirms 10 gadiem
Degradējas cilvēki, kad nespēj sasniegt savus mērķus un muļājas uz vietas..!!!
Sporta novērotājs rakstīja: Tā jau būs degradācija

  -2 [+] [-]

, 2014-11-30 19:56, pirms 10 gadiem
Modžohēds rakstīja: Daudz, ko var ieplānot un saplānot, bet spēle notiek uz laukuma nevis uz papīra lapas..!!! Katrs metiens ir potenciali punkti, kā slotas kārts arī mēdz izšaut..!!!
Tieši tā, bet pēc būtības vienmēr būs tā, ka treneri sliktākiem tālmetējiem atļaus mest, tāpat kā sliktiem sodu metējiem, kaut tam pašam Šakam, kas sita sodus

  +2 [+] [-]

, 2014-11-30 20:01, pirms 10 gadiem
žurnaļuga aņukus varētu sacerēt .. atradis virsrakstu

     [+] [-]

, 2014-11-30 21:36, pirms 10 gadiem
Modžohēds rakstīja: Dabā arī ir tā pat - ja zaudē, esi vājāks, tad diemžēl ir jāaiziet un jāmeklē kompānija, kur Tu būsi stiprāks..!!!
kājslauķis māca kā dzīvot