Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Efes Pilsen'' pārliecinoši uzvar AJ ''Milano''

''Efes Pilsen'' pārliecinoši uzvar AJ ''Milano''
Deivids Havkinss
Foto:AP

Turku klubs ''Efes Pilsen'' šovakar ULEB Eirolīgas D apakšgrupas spēlē izcīnīja savu otro uzvaru, izbraukumā pārliecinoši uzvarot AJ ''Milano'' ar 81:71.

Spēles sākums aizritēja diezgan līdzīgā cīņā, kā rezultātā, pirmā ceturtdaļa beidzās ar minimālu ''Efes Pilsen'' pārsvaru - 20:17. Otrās ceturtdaļas sākumā ''Milano'' izlīdzināja spēli, bet ar Kakiuža pūlēm turku klubs ieguva astoņu punktu pārsvaru, kuru līdz puslaika beigām palielināja līdz desmit, tādējādi, ejot pārtraukumā rezultāts bija 43:33 ''Efes Pilsen'' labā.

Otrā puslaika sākumā turku klubs veica izšķirošo izrāvienu, pēc kura rezultāts kļuva 58:39. Līdz trešās ceturtdaļas beigām ''Milano'' vienībai izdevās mazliet pietuvoties, un pirms pēdējām desmit minūtēm ar 65:49 uzvarēja ''Efes Pilsen'', kas praktiski bija jau sev nodrošinājuši uzvaru. Tomēr itāļu klubs savu skatītāju priekšā turpināja cīnīties un divas minūtes līdz spēles beigām ''Milano'' starpība bija vairs tikai seši punkti. Šovakar tas arī bija viss, uz ko bija spējīga šī komanda, jo ''Efes Pilsen'' meistarīgi nosargāja uzvaru - 81:71.

Uzvarētājiem rezultatīvākais spēlētājs bija Milošs Vujaničs, kurš guva 19 punktus, bet ''Milano'' komandā Deivids Havkinss izcēlās ar 20 punktiem.

Izmantotie resursi:
euroleague.com

     [+] [-]

, 2008-10-30 11:20, pirms 16 gadiem
Nu tagad jau arī saka pārliecinoši kad ir +10, bet tā jau arī tagd ir visi spēlē tik līdzīgi kad tas ir diezgan liels pārsvars.