Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Karasjovs: "VEF ir nopietns pretinieks, to pierāda rezultāti Eirokausā un VTB līgā"

Rolands Eliņš

Karasjovs: "VEF ir nopietns pretinieks, to pierāda rezultāti Eirokausā un VTB līgā"
Vasilijs Karasjovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šovakar spēles Eirokausā aizvadīs gan "VEF Rīga", gan "Ventspils" komandas. VEF sagaida tikšanās ar "Zenit", kuras treneris Vasilijs Karasjovs augstu novērtējis Rīgas komandas spēku, taču cer, ka izdosies pārtraukt neveiksmju sēriju, savukārt "Ventspils" pretinieces "Karsiyaka" treneris Ufuks Šarica izteicies, mērķis ir šajā nedēļā uzvarēt abās spēlēs - gan pret Latvijas komandu, gan pret "Anadolu Efes" nedēļas nogalē.

"Pārbaudes spēlē ar "VEF Rīga" man sanāca nelieli asumi ar Bambu Falu," "Zenit" kluba preses dienestam stāsta komandas centrs Ivans Lazarevs. "Viņš man trāpīja pa aci, nosūtīja nelielā nokdaunā. Tas gan nebija nekas traks, galvenais, ka tā spēle man izdevās, sanāca ierobežot Falu (tajā spēlē Fals guva piecus punktus, savāca 7 atlēkušās bumbas un bloķēja trīs metienus - aut.p.), viņš nervozēja, sakrāja sodus un savai komandai neko daudz nepalīdzēja. Ceru, ka arī šodien man izdosies veiksmīgi nospēlēt pret VEF garajiem."

Lazarevs arī izpauda viņa komandas biedru salīdzinājumu, sakot, ka pamanītas viņa un Fala līdzīgās iezīmes, līdz ar to "Zenit" spēlētāji saka, ka Lazarevs tas pats Fals vien esot, tikai ar citu ādas krāsu.

"Esam ļoti nopietni noskaņojušai spēlei," jokus metot pie malas, pavēstīja Lazarevs. "Vēlamies pēc vairākiem zaudējumiem atkal uzvarēt, un šī uzvara mums vajadzīga gan psiholoģiski, gan turnīra tabulā. Esam pieļāvuši vairākas sliktas spēļu galotnes ar sāpīgiem zaudējumiem un muļķīgām kļūdām, taču esam pie tā piestrādājuši un esam gatavi mačam ar VEF."

23 gadus vecais Ivans Lazarevs šosezon Eirokausā un VTB līgā piedalījies trīs spēlēs, vidēji gūstot trīs punktus, taču nepieciešamību izvairīties no kļūdām uzsvēris arī komandas galvenais treneris Vasilijs Karasjovs: "VEF ir ļoti nopietns pretinieks, to pierāda Rīgas komandas rezultāti Eirokausā un VTB. Daļēji šī komanda ir atkarīga no tālmetieniem, visi spēlētāji, izņemot centrus, ir metēji. Viņi met bez liekas domāšanas, ir pārliecināti par sevi, tāpat arī neslikti spēlē aizsardzībā un pāriet uzbrukumā. Pēc trim zaudētām spēlēm vēlamies beidzot iepriecināt līdzjutējus ar uzvaru, un šoreiz viss būs atkarīgs no mums, no mūsu fiziskās un psiholoģiskās gatavības. Ja nepieļausim nevajadzīgas kļūdas un nospēlēsim gudri, visam vajadzētu būt kārtībā."

Savukārt "Ventspils" šodienas pretinieces "Karsiyaka" galvenais treneris Ufuks Šarica norādījis, ka viņa komandai iepriekšējā nedēļā izvērtusies visai grūta, bet nu priekšā divas izbraukuma spēles: "Apsveicu savus spēlētājus ar līdz šim paveikto un izturēto grūto nedēļu. Šonedēļ mēs tiksimies izbraukumā ar "Ventspils" un "Anadolu Efes". Mūsu mērķis ir atgriezties Izmirā ar divām uzvarām."

Abu spēļu šovakar sākums 19:00, "Ventspils" maču varēs vērot arī portālā Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
Иван Лазарев: «Бамба Фолл – это почти я, только...
Василий Карасев: «Завтра все будет зависеть от...
Ufuk Sarıca: “Zorlu bir haftayı iki galibiyetle...

  +3 [+] [-]

, 2014-10-29 15:14, pirms 10 gadiem
Vasja atslābsti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-29 15:32, pirms 10 gadiem
Par labu spēli un abu komandu uzvaru šovakar

  +1 [+] [-]

, 2014-10-29 16:54, pirms 10 gadiem
Par abu LV komandu uzvaru!