Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Telavivas ''Maccabi'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Telavivas ''Maccabi'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar galveno treneri
Odeds Katašs. Foto: FIBA

Izraēlas basketbola flagmanis Telavivas ''Maccabi'' pavēstījis, ka tas ir pagarinājis līgumu ar līdzšinējo galveno treneri Odedu Katašu uz vēl divām sezonām.

Izraēlas basketbola klubs Telavivas ''Maccabi'' pavēstījis, ka vēl uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar galveno treneri Odedu Katašu. ''Esmu ļoti priecīgs par pagarināto līgumu. Es ļoti novērtēju man izrādīto uzticību un esmu gatavs izaicinājumiem, kas mūs sagaida nākotnē. Tagad koncentrējamies uz uzdevumu - kļūt par valsts čempioniem,'' citēts treneris kluba mājaslapā.

Šī ir otrā reize, kad Katašs vada Telavivas ''Maccabi''. Pirmajā piegājienā viņš komandu trenēja vienu sezonu no 2007. līdz 2008. gadam. Tāpat savas trenera karjeras laikā viņš strādājis ar ''Hapoel Galil'', ''Hapoel Gilboa'', Jeruzalemes ''Hapoel'', Telavivas ''Hapoel'', Eilatas ''Hapoel'', Atēnu ''Panathinaikos'', Izraēlas U20 un pieaugušo izlasi.

Savas trenera karjeras laikā Katašs divas reizes kļuvis par Izraēlas čempionu un kausa ieguvēju, kā arī vienu reizi par Grieķijas čempionāta un kausa ieguvēju. Kopā ar Telavivas ''Maccabi'' šajā sezonā viņš aizspēlējās līdz Eirolīgas ceturtdaļfinālam, kurā piecu spēļu sērijā ar 2-3 vienība piekāpās nākamajai čempionei Atēnu ''Panathinaikos''.

Izmantotie resursi:
https://maccabi.co.il/news.asp?id=1...