Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Rytas" panāk neizšķirtu, CSKA papildlaikā pieveic "Unics"

Rolands Eliņš

"Rytas" panāk neizšķirtu, CSKA papildlaikā pieveic "Unics"
Sonijs Vīmss (ar bumbu) šodien punktus guva maz, bet CSKA uzvarai tas neskādēja
Foto:ITAR-TASS/Scanpix

VTB Vienotās basketbola līgas pusfinālā neizšķirtu panākusi Lietuvas "Rytas", kura ar 78:75 pieveica Ņižņinovgorodu, Savukārt CSKA papildlaikā pieveica Kazaņas "Unics", sērijā līdz trim uzvarām izvirzoties vadībā ar 1:0.

CSKA VTB ceturtdaļfinālu bija uzsācis ar diviem zaudējumiem, taču no šīs nelabvēlīgās situācijās tai izdevās iziet sausām kājām, proti, nākamajos trīs mačos tika pieveikta "Lokomotiv" un nodrošināta vieta pusfinālā pret Kazaņas "Unics", kura regulārās sezonas laikā cieta tikai vienu zaudējumu.

Sērijas atklāšanas spēlē ar 40 minūtēm uzvarētāja noskaidrošanai nepietika, jo, lai arī vēl pēdējai minūtei sākoties "Unics" bija vadībā ar 83:79, Nenads Krstičs un Sonijs Vīmss šo pārsvaru likvidēja, bet Endrjū Gudloka pēdējās sekundes metiens bija neprecīzs. Savukārt papildlaikā veismīgaka izrādījās CSKA, kura uzvarēja ar 92:90.

Par galveno uzvaras kaldinātāju ar 25 punktiem kļuva Milošs Teodosičs, bet Nenads Krstičs pievienoja 21 punktu. Lai arī Vīmss bija precīzs pamatlaika beigās, tas bija viņa vienīgais precīzais metiens no spēles šodien (2p. 1/10 3p. 0/1) un gūti tikai trīs punkti.

Savukārt "Lietuvos Rytas" revanšējusies Ņižņinovgorodas komandai par vakar piedzīvoto zaudējumu un sērijā panākusi neizšķirtu 1:1. Šodienas mačā Lietuvas komanda uzvarēja ar 78:75, turklāt 30 punkti Huana Palaciosa rēķinā. Jāpiemin, ka "Rytas" uzvarēja ar tikai trim trāpītiem tālmetieniem, kamēr Ņižņinovgoroda no tālās distances uzbruka 38 reizes (!), iemetot 14 trejačus.

Izslēgšanas spēles "Lietuvos Rytas" sāka ceturtdaļfinālā, trīs mačos uzvarot Ļubercu "Triumph" – 80:69, 96:94 un 97:87. Tikmēr "Nizhny Novgorod" astotdaļfinālā divos mačos pieveica Jāņa Blūma "Astana" (71:58 un 76:68) un pēc tam ar 3-0 sasita "Khimki", kas B grupā nebija cietuši nevienu zaudējumu – 78:76, 76:70 un 84:64.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja