Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Fredam Bagatskim 17 punkti, ''Valencia'' trešais zaudējums trijos mačos jauniešu Eirolīgā

Agris Suveizda

Fredam Bagatskim 17 punkti, ''Valencia'' trešais zaudējums trijos mačos jauniešu Eirolīgā
Freds Bagatskis aizsardzībā. Foto: adidasngt.com

Otro zaudējumu divos mačos adidas New Generation Tournament jeb Eirolīgā jauniešiem piedzīvojusi sezonas pirmā posma saimniece "Valencia", kas ar rezultātu 66:94 kapitulēja Lionas ASVEL U18 komandai. Vakara mačā trešo neveiksmi jau piedzīvoja ''Valencia'', ar 74:86 piekāpjoties jauniešiem no Badalonas "Joventut''. Bagatskis ar 17 punktiem bija rezultatīvākais savā spēlē.

Gluži kā vakar, arī šorīt Fredam Bagatskim bija ilgākais spēles laiks komandā – 28 minūtes un 45 sekundes -,taču rezultativitātes ziņā gan viņš nespēja iet vakardienas pēdās. Ja pret Malagas "Unicaja" Bagatskis guva 19 punktus (2p. 2/4, 3p. 5/9), tad pret ASVEL viņš guva četrus punktus un aizmeta garām visus desmit metienus no spēles (2p. 0/5, 3p. 0/5, 1p. 4/5).

2003. gadā dzimušā aizsarga Bagatska rēķinā arī sešas atlēkušās bumbas, piecas izprovocētas piezīmes, viena pārtverta bumba un divas kļūdas. Grupu turnīra noslēdzošo spēli "Valencia" aizvadīs šovakar plkst. 19:00, kad tiksies ar Badalonas "Joventut". Ja Katalonijas klubs uzvarēs arī savā otrajā mačā, pašlaik spēlējot pret "Unicaja", "Valencia" jau būs garantējusi pēdējo vietu apakšgrupā.

Vakarā trešo zaudējumu visās spēlēs piedzīvoja ''Valencia'', ar 72:82, zaudējot Badalonas ''Joventut''. Šoreiz Bagatskim jau krietni veiksmīgāks sniegums, kļūstot par rezultatīvāko savas komandas rindās ar 17 punktiem 34:29 minušu laikā. Tāpat jaunais basketbolists izcīnīja divas atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://www.adidasngt.com/u18/game-...

     [+] [-]

, 2020-12-29 14:13, pirms 3 gadiem
Ārprāts, es kādas 5 reizes lasiju rakstu, lai vispār ko saprastu. Agri, paporvē izlasīt šo brīnumu ar domu, ka neko nezini par izspēles kārtību, bet vienkārši interesē ko iespējis izdarīt kāds latvietis.