Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

''AJ Milano'' pirmā uzvara

''AJ Milano'' pirmā uzvara
Miroslavs Marinoss-Raitsevitis cenšas bloķēt Deivida Hokinsa metienu
Foto: AFP

Vakar vakarā tika aizadīta ULEB eirolīgas D grupas piektās kārtas pēdējā spēle, kurā ''AJ Milano'' sīvā cīņā ar 77:73 pārspēja ''Panionios On Telecoms'', izcīnot savu pirmo uzvaru turnīrā.

Milānā notika sīva spēkošanās, spēle pirmajā puslaikā aizritēja punkts punktā. Pirmo ceturtdaļu savā labā ar 18:17 noslēdza mājinieki, bet otrajās desmit minūtēs pārāki bija grieķi, atpūtā ejot, nodrošinot sev divu punktu pārsvaru - 38:36. Izšķirošais izrāviens spēlē trešajā ceturtdaļā padevās itāļiem, kuri to uzvarēja ar 26:18, pirms pēdējās ceturtdaļas nodrošinot sev sešu punktu pārsvaru. Pēdējās desmit minūtēs laukumā valdīja aizsardzības basketbols, grieķi uzvarēja ceturtdaļu ar 17:15, tomēr visā spēlē ar 73:77 pārāki bija ''AJ Milano'', kuriem tā ir pirmā uzvara turnīrā.

ULEB Eirolīga, D grupas piektā kārta, 27. novembris

''AJ Milano'' – ''Panionios On Telecoms'' 77:73 (18:17; 18:21; 26:18, 15:17)

Izmantotie resursi:
euroleague.net


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna

Medijs: ''Baskonia'' varētu mēģināt piesaistīt Banki vakantajā trenera vietā

Boloņā bāzētais medijs ''Repubblica'' ziņo, ka Spānijas ACB klubs ''Baskonia'' šajā starpsezonā atkārtoti varētu mēģināt piesaistīt Latvijas izlases un ''Virtus'' galveno treneri Luku Banki. Kluba trenera vieta kļuva vakanta pēc tam, kad netika turpināta sadarbība ar Duško Ivanoviču.
Paula Strautmane. Kolāža: Charnay Basket

Latviešu rokāde "rozā kreklos": Paula Strautmane spēlēs Francijas elitē

Paula Strautmane 2025. gada sezonā pārstāvēs Francijas virslīgas klubu "Charnay Basket", otrdien, 28. maijā, informēja komandas preses dienests. Aizvadītajā sezonā klubā spēlēja Kate Vilka.
Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
2

Iemeta uzvaras tālmetienu un nopelnīja līgumu – Kalatess karjeru turpinās "Monaco"

ULEB Eirolīgas rezultatīvo piespēļu un pārtverto bumbu rekordists Niks Kalatess starpsezonā no Stambulas "Fenerbahce" pāries uz "Monaco", ziņo portāli BasketNews un EuroHoops.