Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Portāls: Dāvi Bertānu nolūkojusi Turcijas vicečempione "Galatasaray"

Andrejs Siliņš

Portāls: Dāvi Bertānu nolūkojusi Turcijas vicečempione "Galatasaray"
Dāvis Bertāns
Foto: kkpartizan.rs

Grieķijā bāzētais basketbola portāls Eurohoops.net piektdien izplatījis ziņu, ka latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns esot Turcijas vicečempiones Stambulas "Galatasaray" interešu lokā.

"Patizan" ir ievērojamas finansiāla rakstura problēmas un sagaidāms, ka šajā starpsezonā komandu atstās vairāki tās līderi. Divi to jau izdarījuši - franču spēka uzbrucējs Žofrē Loverņs pievienojies Maskavas apgabala "Khimki", savukārt Serbijas čempionāta finālsērijas MVP Bogdans Bogdanovičs karjeru turpinās Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA), kuras draftā pirms pāris dienām aizsargu ar 27. numuru izvēlējās Fīniksas "Suns".

Lai gan "Partizan" prezidents un galvenais treneris Duško Vujoševičs iepriekš norādīja, ka Bogdanoviča vienaudzis Dāvis Bertāns komandā paliks, Eurohoops.net izplatījusi informāciju, kas liek domāt, ka tas varētu arī nenotikt.

Proti, Bertānu savās rindās vēlētos redzēt Turcijas vicečempione Stambulas "Galatasaray", kas, tāpat kā šosezon, arī nākamsezon startēs ULEB Eirolīgā ("Partizan" tajā nestartēs). "Nekas nav iecirsts akmenī, bet Bertāns varētu iederēties Stambulā," raksta portāls. "Viņa izpirkuma nauda ir 200 000 eiro, un "Galatasaray" pēc šķiršanās no [britu spēka uzbrucēja] Popsa Mensā-Bonsu izskata iespējas papildināties priekšējā līnijā. Bertāns ir viena no iespējām."

Dāvis Bertāns aizvadītajā sezonā atgriezās laukumā pēc ceļgala savainojuma izārstēšanas un četrās Eirolīgas spēlēs vidēji guva 12,5 punktus un izcīnīja 3,8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Galatasaray interested on Bertans | Eurohoops

  +1 [+] [-]

, 2014-06-28 15:56, pirms 10 gadiem
Viennozīmīgi nba vai eirolīga.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-28 15:59, pirms 10 gadiem
Bertāns būs SPURS nākamsezon!! Domāju vislabākais scenārijs- ar Boneru netiek pagarināts līgums, bet vieta tiek Bertans- Kustīgāks, atlētiskāks un jaunāks spēlētājs, kurš var arī aizsardzībā nokapāt un aiziet garām un smuki kādam iebāzt sejā!!

  +5 [+] [-]

, 2014-06-28 16:03, pirms 10 gadiem
Zinot turkus, viņi varētu arī nopirkt ko tādu, kas neļautu Dāvim daudz spēlēt. Labāk kaut ko piezemētāku

Par NBA jābeidz sapņot - viņam vēl jāaizvada sava pirmā stabilā sezona Eiropā, lai Pops viņu iekļautu rotācijās. Pēc tam gan var droši raut uz turieni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-06-28 16:09, pirms 10 gadiem
LeBraun rakstīja: Bertāns būs SPURS nākamsezon!! Domāju vislabākais scenārijs- ar Boneru netiek pagarināts līgums, bet vieta tiek Bertans- Kustīgāks, atlētiskāks un jaunāks spēlētājs, kurš var arī aizsardzībā nokapāt un aiziet garām un smuki kādam iebāzt sejā!!
D. Bertāns nākamajā sezonā NBA noteikti nespēlēs vēl.

     [+] [-]

, 2014-06-28 16:21, pirms 10 gadiem
Davis ir SF/PF un ar Popu vinu nav iespejams salidzinat!!
Noteikti jaiet, ja bus speles laiks un ar vinu nemsies ,jo ipaši.
Partizan nakamsezon bus pavisam cits. Par NBA - Davis vel nav gatavs - vinam jaaizvada pilna sezona eiropa (velams eiroliga) un jabut savas komandas liderim (punktu gusana).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-06-28 16:45, pirms 10 gadiem
" Dāis Bertāns aizvadītajā sezonā atgriezās laukumā "

Jāņus svinam vēl?

  +3 [+] [-]

, 2014-06-28 17:03, pirms 10 gadiem
Dāvim vēl kādi divi gadi Eiropā jāuzspēlē viennozīmīgi, Turcijā ir diezgan augsts līmenis un vēl Eirolīga ļoti labs variants manuprāt. Zinot kā Galatasaray spēli veido Arojo tāds šūteris ļoti labi iederētos komandā.

     [+] [-]

, 2014-06-28 17:16, pirms 10 gadiem
Baumo ka interese esot arī no Olympiakos...

  +1 [+] [-]

, 2014-06-28 17:23, pirms 10 gadiem
BayernM rakstīja: " Dāis Bertāns aizvadītajā sezonā atgriezās laukumā "

Jāņus svinam vēl?
Diezvai, vnk parasta drukas kļūda