Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Van Den Špīgels pagarina līgumu ar ''Real''

Van Den Špīgels pagarina līgumu ar ''Real''
Tomass Van Den Špīgels (centrā)
Foto: realmadrid.com

Spānijas ACB klubs Madrides ''Real'' vēl uz vienu sezonu ir noslēdzis līgumu ar beļģu leģionāru Tomasu Van Den Špīgelu, kas nozīmē to, ka basketbolists būs ''Real'' rindās līdz 2009./2010.gada sezonas beigām.

Līdz šim Spānijas ACB komanda Madrides ''Real'' ir viena no aktīvākajām komandām tās komplektēšanā pirms gaidāmās sezonas. Vispirms ''Real'' panāca vienošanos ar itāļu speciālistu Etori Mesinu, kurš kļuva par kluba galveno treneri. Iepriekš Mesina sekmīgi strādāja Maskavas ''CSKA"'. Vakar tika paziņots, ka bijušais Maskavas ''Dinamo'' lietuviešu leģionārs Darjušs Lavrinovičs arī panācis vienošanos ar ''Real''. Pie tam, iespējama ir arī Rimanta Kaukēna pievienošanās Madrides klubam.

Šodien kļuvis zināms, ka arī nākošajā sezonā ''Real'' spēlēs beļģu leģionārs Tomass Van Den Špīgels, kurš pastiprināja ''Real'' pagājušās sezonas vidū. Tad ar basketbolistu tika noslēgts līgums līdz sezonas beigām ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu sezonu un šo opciju klubs arī izmantoja, pagarinot līgumu ar Van Den Špīgelu. Basketbolistam vēlreiz būs iespēja strādāt kopā ar komandas galveno treneri Etori Mesinu, jo iepriekš Van Den Špīgels ir spēlējis arī Maskavas ''CSKA''.

Šajā sezonā Madrides ''Real'' Spānijas ACB līgā iekļuva pusfinālā, kur gan piekāpās Vitorijas ''Tau Ceramica'', savukārt ULEB Eirolīgā ''Real'' ceturtdaļfinālā nācās atzīt Pireju ''Olympiakos'' pārākumu.

Izmantotie resursi:
realmadrid.com

  +2 [+] [-]

, 2009-06-28 16:48, pirms 15 gadiem
Kādi stati bija?

  +1 [+] [-]

, 2009-06-28 18:20, pirms 15 gadiem
Status studijaa!!