Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

C grupa: ''Union Olimpija'' pārliecinoši uzvar

C grupa: ''Union Olimpija'' pārliecinoši uzvar
Sani Bečirovičs.
Foto: AFP

Šī vakar vienīgajā ULEB Eirolīgas C grupas spēle Ļubļanas ''Union Olimpija'' pārliecinoši ar rezultātu 87:70 pārspēja Romas ''Lottomatica'', tādējādi svinot savu pirmo uzvaru turnīrā.

Izšķirošā visā spēlē izrādījās otrā ceturtdaļa, kurā pilnībā dominēja mājinieki, uzvarot ceturtdaļā ar 25:7 un izvirzoties vadībā ar 48:28 jau pēc pirmā puslaika, kas bija diezgan ievērojams pārsvars.

Trešajā ceturtdaļā viesi gan spēja nedaudz samazināt starpību, taču ne būtiski un tas šīs cīņas iznākumu nemainīja. Pēc trešās ceturtdaļās ''Union Olimpija'' joprojām atradās drošā vadībā, ko arī noturēja līdz spēles beigām, uzvarot diezgan pārliecinoši - ar rezultātu 87:70. ''Union Olimpija'' šī bija pirmā uzvara šajā turnīrā - līdz šim tika piedzīvoti četri zaudējumi.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Sani Bečirovičs, kurš guva 24 punktus, bet viesiem rezultatīvākais bija Kenedijs Vinstons, kurš izcēlās ar gūtajiem 18 punktiem.

Izmantotie resursi:
euroleague.net


, 2009-11-26 00:05, pirms 15 gadiem
Bļin nevarēja 6 punktus mazāk samest...ehh kārtējais kāsiens.
Vensāns Puarjē. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Šmita jaunā komanda "Anadolu Efes" pastiprinās ar "Real Madrid" franču centru Puarjē

Turcijas basketbola vicečempione Stambulas "Anadolu Efes" pavēstījusi par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar 30 gadus veco franču centra spēlētāju Vensānu Puarjē.
Džošs Nībo. Foto: EPA/Scanpix

Slovēnijas naturalizētais centrs Nībo pastiprina Itālijas čempioni ''Olimpia''

Itālijas čempione basketbolā Milānas ''Olimpia'' nākamās divas sezonas groza apakšu drošinās ar slovēņu naturalizēto amerikāņu centru Džošu Nībo.
Lorenzo Brauns. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

''Maccabi'' līderis Brauns karjeru turpinās Eirolīgas čempionē ''Panathinaikos''

33 gadus vecais amerikāņu aizsargs Lorenzo Brauns karjeru turpinās ULEB Eirolīgas čempionvienībā Atēnu ''Panathinaikos''.