Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Brazdeiķis atgriežas ''Žalgiris'' un noslēdz divu gadu līgumu

Brazdeiķis atgriežas ''Žalgiris'' un noslēdz divu gadu līgumu
Igns Brazdeiķis. Foto: Žalgiris

Lietuvas basketbola klubs Kauņas ''Žalgiris'' paziņojis, ka tā sastāvā pēc viena gada prombūtnes atgriezies Igns Brazdeiķis, ar kuru noslēgta vienošanās uz nākamajām divām sezonām.

Lietuvas basketbola grandā Kauņas ''Žalgiris'' atgriezies Igns Brazdeiķis. Ar viņu noslēgts līgums uz nākamajām divām sezonām. 2022./2023. gada sezonā viņš bija viens no kluba līderiem, bet īsi pirms pagājušās sezonas viņš pievienojās Pireju ''Olympiacos''. Tajā Brazdeiķa loma bija ierobežota - 17.5 minūtes vidēji Grieķijas līgā (6.5 punkti, 2.9 bumbas, 1.4 piespēles) un 10.9 minūtes Eirolīgā (3.6 punkti, 1.7 bumbas, 0.6 piespēles).

''Igna iepazīstināšana ar faniem nav īsti nepieciešama. Vispirms ir ļoti patīkami, ka brīdī, kad šāda iespēja parādījās, Brazdeiķis izrādīja interesi pievienoties, lai pierādītu, ka pagājušajā sezonā netika demonstrētas viņa īstās spējas. Zinām, ka Brazdeiķis ir motivēts parādīt savu labāko basketbolu klubam un tā faniem,'' citēts vienības sporta direktors Gedimins Novicks.

Pirms nonākšanas Eiropā Brazdeiķis no 2019. līdz 2022. gadam spēlēja Nacionālajā basketbola asociācijā Ņujorkas ''Knicks'', Filadelfijas ''76ers'' un Orlando ''Magic'' komandās. 64 spēlēs viņš vidēji guva piecus punktus, izcīnīja 1.9 atlēkušās bumbas un atdeva 0.9 piespēles.

Izmantotie resursi:
https://zalgiris.lt/naujienos/tarps...


Turcijas valstsvienības līderis Džedi Osmans. Foto: FIBA

Vairākas sezonas NBA pavadījušais Osmans papildina "Panathinaikos" rindas

ULEB Eirolīgas un Grieķijas čempiones Atēnu "Panathinaikos" īpašnieks Dimitris Jannakopuloss izziņojis turku basketbolista Džedi Osmana pievienošanos klubam.
Foto: TAAVI SEPP/DELFI MEEDIA

"Kalev"/"Cramo" pārbaudes spēli pret Eirolīgas klubu nākas pārcelt slidenas grīdas dēļ

Igaunijas spēcīgākajam basketbola klubam Tallinas "Kalev"/"Cramo", ko pārstāv Anrijs Miška, šovakar vajadzēja aizvadīt pārbaudes spēli pret ULEB Eirolīgas jaunpienācēju "Paris". Taču slidenās Tallinas grīdas dēļ spēle pārcelta.
Artūrs Kurucs un Rodions Kurucs. Foto: ACB

Rodions mikrotraumas dēļ nespēlē, Artūram Kurucam deviņi punkti ''Murcia'' pārbaudē

Pārbaudes spēļu ciklu pirms jaunās sezonas sākusi brāļu Rodiona un Artūra Kurucu pārstāvētā Spānijas vicečempione basketbolā ''Murcia'', kas pirmajā pārbaudē ar 75:73 uzveica Brazīlijas grandu ''Flamengo''.