Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Ja mums ir pašcieņa, tā jāparāda ceturtdien pret Kazaņu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bagatskis: "Ja mums ir pašcieņa, tā jāparāda ceturtdien pret Kazaņu"
Ainars Bagatskis
Foto: Maccabi Tel Aviv

"Mūsu aizsardzība pret "pick-and-roll" sadarbībām bija šausmīga. Visu spēli izskatījāmies briesmīgi," pēc zaudējuma Eirolīgas izbraukuma spēlē pret "Galatasaray" basketbolistiem teica "Maccabi Tel Aviv" uzbrukuma līderis Endrū Gaudloks.

Ergins Atamans, “Galatasaray” treneris

“Dažās spēlēs viss izdodas – šovakar notika tieši tā. Sākām spēli, kā plānots. Presējām sāncenšu aizsargus, Gokseninam un Sinanam izsitot viņus no līdzsvara. Izmantojot divus sedzējus vienlaicīgi, neļāvām viņiem izdarīt brīvus metienus. Vareni spēlējām uzbrukumā, izdarot 29 rezultatīvas piespēles. Tibors Plaiss pirmajā puslaikā nospēlēja brīnišķīgi.

Šovakar mums ļoti veicās, arī man kā trenerim. Pārtraukumā teicu, ka Tibors Plaiss var pagurt, taču mums ir cits lielisks spēlētājs, Alekss Taiss. Otrajā puslaikā tā arī notika, Alekss spēlēja teicami. Visi nospēlēja labi. Pēdējās sekundēs notika neticamais – Gajs Pnini pienāca pie manis un teica, “Trener, kas notiek? Jūs spēlējat neticami.” Atbildēju, “Katru reizi, kad braucam uz Telavivu, tā spēlē “Maccabi”.” Šovakar bija mūsu kārta.”

Ainars Bagatskis, “Maccabi Tel Aviv” treneris

“Ja mums ir nedaudz pašcieņas, varēsim to parādīt pēc divām dienām mājas spēlē pret Kazaņas UNICS. Tā ir ļoti laba komanda. Mums būs jāparāda, ka zinām un varam spēlēt basketbolu. Būtu muļķīgi uzreiz analizēt notikušo. Darīšu to vēlāk. Skaidrs, ka mums jāspēlē kvalitatīvāks basketbols.”

Džons Dīblers, “Galatasaray” spēlētājs

“Prieks par uzvaru. Mums šis ir skarbs gads. Bijušas daudzas spēles, kurās atradāmies vadībā, taču izlaidām pārsvaru un uzvaru. Šovakar mums bija 12 punktu pārsvars pēc pirmā puslaika un turpinājām spēlēt aizsardzībā. Izdevās spēle uzbrukumā – bija laba bumbas kustība un augsta metienu precizitāte. Ja tā spēlējam, iegūstam pārliecību.”

Endrū Gaudloks, “Maccabi Tel Aviv” spēlētājs

“Mūsu aizsardzība pret “pick-and-roll” sadarbībām bija šausmīga. Izskatījāmies briesmīgi gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Puiši nolaida galvas. Tas bija ļoti slikti, apkaunojoši. Mums jāaizmirst par notikušo, nākamā spēle būs pēc divām dienām. Labi, ka parīt jāspēlē, varēsim ātrāk aizmirst šo spēli. Puiši ir nokaunējušies, vīlušies sevī un komandā. Ja zaudē ar -40, ikviens būs neapmierināts. Šī bija liela, svarīga spēle, bet pārvērtām to jokā. Pretinieki ceturtajā ceturtdaļā smējās par mums – meta tālmetienus, dankoja.”

Izmantotie resursi:
Galatasaray Odeabank Istanbul vs. Maccabi FOX...!quotes

  +1 [+] [-]

, 2017-01-25 09:56, pirms 8 gadiem
Šī nav komanda, bet atsevišķi spēlētāji kuri šad tad izšauj. Ja klubs neizdarīs maiņas, tad neticu ka Aināram izdosies savākt šo aunu baru.