Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kaizers iekļauts Čempionu līgas sezonas simboliskajā aizsardzības pieciniekā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kaizers iekļauts Čempionu līgas sezonas simboliskajā aizsardzības pieciniekā
Maikls Kaizers. Foto: FIBA Champions League

FIBA Čempionu līga nosaukusi šīs sezonas simbolisko piecinieku aizsardzībā, un kā centrs izvēlēts Rīgas VEF basketbolists Maikls Kaizers. Jāpiezīmē, ka balsojumā pieminēts arī Artis Ate.

“Visa Rīgas VEF komanda šajā sezonā bijusi pilna ar atklājumiem, un neviens nav izcēlies vairāk par Maiklu Kaizeru. Amerikāņu garais spēlētājs aizvada savu labāko sezonu Eiropā, un līdzās talantam viņš var likt attieksmi un motoru. 2,06 metrus garš, ar plašu tvērienu un atspērienu, ātrs kājās, līdz ar to var segt aizsargus. Viņš ir ideāls mūsdienu garais spēlētājs, kurš kontrolē laukumu, tver efektīgas piespēles palēcienā un bloķē metienus,” slavēts Rīgā spēlējošais amerikānis.

“No prasmēm, kas atzīmētas, ar īpaši trekniem burtiem jāizceļ metienu bloķēšana. Viņa tuvumā neviens metiens no groza apakšas nav drošs. Pret VEF atkal un atkal esam redzējuši, ka spēlētāji iet cauri, domā, ka viņiem ir gana daudz vietas, lai izpildītu metienu, bet seko Kaizera bloks, bumbai aizlidojot līdz tribīņu pēdējai rindai.”

Komanda izveidota, ņemot vērā spēlētāju un treneru balsojumu. Katras komandas spēlētājiem un treneriem lika izvēlēties labāko aizsardzības spēlētāju savā komandā un labāko aizsardzības spēlētāju, pret kuru spēlēts. Starp basketbolistiem, kuri neiekļuva simboliskajā pieciniekā, atzīmēts Artis Ate.

Apakšgrupā VEF uzvarēja četrās no sešām spēlēm, ieņemot otro vietu un iekļūstot otrajā posmā. Tas sākts ar 0-3 bilanci. Nākamā spēle paredzēta rītvakar savā laukumā pret “San Pablo Burgos”.

Izmantotie resursi:
Defenders - The BCL Defensive Player of the...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-23 13:26, pirms 3 gadiem
Man tā viņa metiena (ne)tehnika atgādina Rodmenu. Arī tā miesas uzbūve un atsperīgums.
Pēdējā spēlē Kanārijās gan gruzīns saimniekoja zem groziem un Kyser varēja tikai pienest ūdeni. Cita svara kategorija.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-23 13:58, pirms 3 gadiem
Savas izcilās aizsardzības īpašības Kaizers parādīja spēlē pret Tenerifi, kad Šermadīnī, īpaši spēles sākumā, ar viņu izrīkojās, kā grib.

     [+] [-]

, 2021-03-23 14:43, pirms 3 gadiem
MK_Latvia rakstīja: Savas izcilās aizsardzības īpašības Kaizers parādīja spēlē pret Tenerifi, kad Šermadīnī, īpaši spēles sākumā, ar viņu izrīkojās, kā grib.
Kaizers nav centrs 🤦‍♂️ nemaz nerunājot par auguma pārsvaru