Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Teicu komandai - atslābinieties un izbaudiet spēli"

Andrejs Siliņš

Bagatskis: "Teicu komandai - atslābinieties un izbaudiet spēli"
Ainars Bagatskis
Foto: nn-basket.ru

Pēc uzvaras pār Kazaņas "Unics", kas ļāva iekļūt ULEB Eirolīgas Top16 turnīrā, "Nizhny Novgorod" galvenais treneris Ainars Bagatskis norādīja, ka galvenais uzstādījums komandai esot bijis spēlēt savu spēli, nevis pielāgoties pretiniekam.

"Mums, gatavojoties šai spēlei, svarīgākais bija spēlēt savu spēli. Kā teicu puišiem - atslābinieties un izbaudiet to, it kā tas būtu treniņš. Jāspēlē gudri un jāspēlē agresīvi - ar to vajadzētu pietikt," veidu, kā uzrunājis komandu pirms spēles, atklāja treneris Bagatskis. "Kaut ko paveicām, kaut ko nē, bet spēles beigu daļā atradām labu ritmu, gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, izmantojot visas situācijas. Esam ļoti laimīgi. Man ir gods par mūsu faniem, cilvēkiem šajā zālē un pilsētā."

"Puslaikā teicu, ka mums jāturas pie spēles plāna, jāiet laukumā un jāpielāgojas. Sākumā ļāvām pretiniekiem tikt pie pārāk viegliem metieniem, mums uz to bija jākoncentrējas vairāk," atcerējās NN līderis Terenss Kinsijs. "Beigās veiksmīgi izspēlējām uzbrukumus, puiši ļoti labi nospēlēja aizsardzībā. Iekļūšana Top16 bija galvenais mērķis. Sagaidu tikai labāko un tagad mērķis ir tikt izslēgšanas spēlēs. Mums jākoncentrējas uz katru nākamo spēli un treniņu. Nekas nav neiespējams. Mums ir jāsapņo lieli sapņi."

Kazaņas "Unics" galvenais treneris Jevgenijs Pašutins atzīmēja NN līderu sniegumu: "Sākām spēli labi. Bijām pacietīgi un likām viņiem smagi strādāt, lai tiktu pie punktiem. Tomēr trešajā ceturtdaļā vairākus labus metienus iemeta Babutins un Hvostovs, kas ļāva viņiem sajust pārliecību. Pēdējā ceturtdaļā ļoti slikti spēlējām aizsardzībā. Uzskatu, ka šajā turnīrā tālāk tiek tie, kas labāk spēlē aizsardzībā. Ļāvām pārāk daudz brīvus metienus un nespējām tikt galā ar Parahovski. Varu tikai apsveikt NN ar šo panākumu."

"Ņižņija šovakar bija labāka," atzina "Unics" uzbrucējs Džeimss Vaits. "Šis ir ļoti smags zaudējums. Cerams, sezonas turpinājums mums būs labāks."

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2014-12-20 18:03, pirms 10 gadiem
No sākuma saka, ka svarīgākā spēle sezonā, pēc uzvaras, ka vajag tik atslābināties...