Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Milānas ''Olimpia'' pastiprinās ar NBA 256 spēles aizvadījušo Valentīnu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Milānas ''Olimpia'' pastiprinās ar NBA 256 spēles aizvadījušo Valentīnu
Denzels Valentīns. Foto: Zumapress/Scanpix

Itālijas basketbola komanda Milānas ''Olimpia'' savam sastāvam pievienojusi Denzelu Valentīnu, kurš karjeras laikā 256 spēles nospēlējis Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), bet šo sezonu sāka Austrālijā.

Eirolīgas klubs Milānas ''Olimpia'' savam sastāvam pievienojis aizsargu Denzelu Valentīnu, kurš karjeras laikā 256 spēles aizvadījs NBA tādu komandu kā Čikāgas ''Bulls'', Klīvlendas ''Cavaliers'' un Jūtas ''Jazz'' sastāvos. 256 mačos viņš vidēji iespēja septiņus punktus, 3.3 atlēkušās bumbas un 1.8 rezultatīvās piespēles.

Šo sezonu viņš pavadīja Austrālijā, Sidnejas ''Kings'' rindās, 28 spēlēs tiekot pie 12.4 punktiem, 5.2 atlēkušajām bumbām un 3.9 rezultatīvajām piespēlēm. Komanda izslēgšanas spēlēs izstājās pēc pirmās kārtas, turklāt Valentīna komandas biedrs bija šobrīd ''Zeļļos'' spēlējošais Džordans Hanters.

Šī kļūs par Valentīna pirmo pieredzi Eiropā. ''Olimpia'' bija nepieciešams lūkoties pēc papildinājuma, jo traumas dēļ sezona beigusies Bilijam Beironam, tāpat to pametis Rodnijs Makgrūders.

Ar 12 uzvarām 29 spēlēs ''Olimpia'' Eirolīgā ieņem 14. vietu 18 komandu konkurencē. Līdz desmitajai vietai to šķir divu uzvaru tiesa - ''Partizan'' līdz šim iekrājis bilanci 14 uzvaras un 16 zaudējumi.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/OlimpiaMI1936/s...