Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kanālā VSB cīņa par Eirolīgas "playoff" -"Panathinaikos" pret "Fenerbahce"

Rolands Eliņš

Kanālā VSB cīņa par Eirolīgas "playoff" -"Panathinaikos" pret "Fenerbahce"
“Fenerbahce/Ulker” galvenais treneris Želko Obradovičs savulaik strādāja Grieķijā ar “Panathinaikos” un regulāri tikās ar “Olympiacos”.
FOTO: www.turkiyegazetesi.com

Ceturtdien, 20.martā, un piektdien, 21.martā, „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā četras "TurkishAirlines" Eirolīgas TOP 16 11.kārtas spēles: Kauņas "Žalgiri" – Krasnodaras "LokomotivKuban", Atēnu "Panathinaikos" – Stambulas "Fenerbahce Ulker", Stambulas "Galatasaray" – Minhenes "Bayern" un Malagas "Unicaja" – "Barcelona". Baudi basketbolu kanālā VSB!

Vienā no svarīgākajām Eirolīgas TOP 16 11.kārtas spēlēm Atēnu "Panathinaikos" tiksies ar Stambulas "FenerbahceUlker". Pirmā apļa mačā Stambulā "Fenerbahce" uzvarēja ar 77:72. Tagad Turcijas kluba treneris Žeļko Obradovičs atgriezīsies Atēnu Olimpiskajā arēnā, kur kopā ar "Panathinaikos" izcīnījis 5 Eiropas un 11 Grieķijas čempionu titulus. Šajā sezonā Obradoviča "Fenerbahce" ar trenera bijušo komandu satikusies uz šauras laipas – abas vienības E grupā dala 3.-5.vietu un, iespējams, izslēgšanas turnīrā iekļūs tikai viena no tām. Vēl vienam klubam no šī trio, Malagas" Unicaja", šonedēļ ir smags pārbaudījums – TOP 16 bez zaudējumiem spēlējošā "Barcelona". VSB ceturtdien un piektdien pārraidīs arī Kauņas" Žalgiris" maču ar Krasnodaras "LokomotivKuban" un Stambulas "Galatasaray" spēli ar Minhenes "Bayern".

Cīņā par iespēju piedalīties izslēgšanas mačos sastopas vistiešākie konkurenti - "Panathinaikos" un "Fenerbahce Ulker". Abām komandām TOP 16 ir identisks uzvarēto un zaudēto spēļu skaits (5 – 5), bet ar tādu bilanci grupas pirmajā četriniekā vismaz viens ir lieks

VSB komentētājs Māris Lindenbaums:“Cīņā par iespēju piedalīties izslēgšanas mačos sastopas vistiešākie konkurenti - "Panathinaikos" un "FenerbahceUlker". Abām komandām TOP 16 ir identisks uzvarēto un zaudēto spēļu skaits (5 – 5), bet ar tādu bilanci grupas pirmajā četriniekā vismaz viens ir lieks. "Fenerbahc"e pēdējā mēneša laikā zaudējuši tikai grupas līderiem "Barcelona", savukārt "Panathinaikos" pirms nedēļas E grupas pastarīšu "AnadoluEfes" pretestību spēja salauzt tikai pagarinājumā.”

"TurkishAirlines "Eirolīgas spēles kanālā VSB

LaiksSpēle
Ceturtdien 20.martā 19:40Kauņas Žalgiris – KrasnodarasLokomotivKuban
Ceturtdien 20.martā 21:40Atēnu Panathinaikos – Stambulas FenerbahceUlker
Piektdien 21.martā 19:55Stambulas Galatasaray – Minhenes Bayern
Piektdien 21.martā 21:55Malagas Unicaja – Barcelona

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2014-03-19 11:42, pirms 10 gadiem
Kādā sakarā nerādīs spēli CSKA- Real Madrid, kur iespējams izšķirsies, kura būs pirmajā vietā F grupā

     [+] [-]

, 2014-03-19 12:10, pirms 10 gadiem
Kobe Kobe #24 rakstīja: Kādā sakarā nerādīs spēli CSKA- Real Madrid, kur iespējams izšķirsies, kura būs pirmajā vietā F grupā
kurš mačs varētu būt saistošāks!!?? Cīņa par pirmo vietu grupā,bet jau ar nodrošinātu vietu play-off vai cīņa par vietu play off!? protams nav vienas pareizās atbildes...abi mači būs labi!!! Un var taču vienu maču skatīties tv, bet otru datorā!