Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA aizsargs Džeksons: "Kāda gan jēga no spēles par trešo vietu?"

Rolands Eliņš

CSKA aizsargs Džeksons: "Kāda gan jēga no spēles par trešo vietu?"
Ārons Džeksons pret "Olympiacos"
Foto: AFP/Scanpix

Basketbola kluba Maskavas CSKA galvenais treneris Dimitris Itudis noliedzis, ka vakardienas zaudējumā Eirolīgas pusfinālā vainojams būtu viņa pieredzes trūkums, savukārt Madrides "Real" aizsargs Rudijs Fernandess izteicis atzinību Vasilim Spanulim.

"Nepavisam nepiekrītu, ka man pietrūka pieredzes galvenā trenera amatā," pēc zaudējuma "Olympiacos" ar 68:70 Krievijas medijiem izteicās 44 gadus vecais Dimitris Itudis. "Ja jūs par to vaicājiet, tad tas ir tikai jūsu viedoklis, kuram es absolūti nepiekrītu. CSKA aizvadīja lielisku regulāro sezonu, veiksmīgi pārvarēja "Top 16" kārtu un ceturtdaļfinālu. Zaudējām "Final Four" pusfinālā. Tā ir tikai viena spēle, nedrīkst pēc tās spriest par visu sezonu."

CSKA nu cīnīsies par trešo vietu ar "Fenerbahce", taču Maskavas komandas aizsargs Ārons Džeksons noraidījis šī mača nepieciešamību: "Kam tas vispār ir vajadzīgs, kāda jēga šai spēlei? Ieradāmies Madridē pēc uzvaras visā turnīrā. Diemžēl cietām zaudējumu spēlē, kurā bijām pārāki."

CSKA zaudējumā liela atbildības daļu gatavs uzņemties Grieķijas kluba basketbolists Vasilis Spanulis: "Iespējams, ka esmu dzimis tieši šādiem brīžiem. Man paveicies, ka man ir tādi komandas biedri un treneris, kuri man ticēja arī tad, kad biju aizmetis garām pirmos 11 metienos. Mani pašu gan satrauc tikai uzvara spēlē."

"Domāju, ka pieļāvām kļūdas spēles izskaņā," sacīja Andrejs Kiriļenko. "Aizsardzībā mēs nospēlējām ļot labi. Spanuļa metieni spēles beigās bija lieliski, patiešām uzvaras vērti, cita lieta, ka mums jau iepriekš bija jāparūpējas, lai tik tālu nenonāktu un tāda situācija nemaz nerastos." Kiriļenko par spīti zaudējumam izteicās, ka aizvadīts labs mačs.

Finālā "Olympiacos" tiksies ar Madrides "Real", kuras līderis Rudijs Fernandess novērtējis Spanuļa paveikto: "Mums jābūt ļoti uzmanīgiem - vienmēr esam zinājuši, cik augsts līmenis ir Eirolīgas izšķirošajās spēlēs, bet līdz šim kaut kā pietrūcis, lai izcīnītu titulu. Labi zinām, kāda tipa spēlētājs Spanulis ir un neesam pārsteigti, vismaz es neesmu - viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem Eiropā."

Spēle par trešo vietu un Eirolīgas fināls tiks aizvadīts rīt attiecīgi 18:00 un 21:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...
ТАСС: Спорт - Тренер БК ЦСКА: не согласен с...

  +2 [+] [-]

, 2015-05-16 12:42, pirms 9 gadiem
Jēga ir tāda, ka runa iet par prestižu, tas nekas, ka cīnās par 3.vietu.

     [+] [-]

, 2015-05-16 12:43, pirms 9 gadiem
Sezona laba, bet diezvai tie 50 miljoni tika tam domāti, lai aizvadītu tikai labu sezonu

  +2 [+] [-]

, 2015-05-16 12:44, pirms 9 gadiem
Vot es ar nesaprotu, kāda jēga no tādas spēles Eirolīgā (un citos komercturnīros). Medaļas jau nedala.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-16 12:54, pirms 9 gadiem
Piekrītu ka nekāda jēga nav no spēles par trešo vietu...tā pat arī no kaut kāda final four.Vienu lielo finālu un pārējas kārtās līdz atiecīgam uzvaru skaitam.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-16 14:34, pirms 9 gadiem
Šiem vīriem trešās vietas neinteresē. Viņiem interesē tikai viena vieta, ne 2., ne 3.,ne 7., ne 13.vieta. Tāpēc ne NBA, ne NHL nespēlē par trešo vietu, arī futbolā nespēlē, jo tās spēles ir neskatāmas un nebaudāmas, jo neviens necīnās, jo interesē tikai zelts. Un tā ir jābūt.

     [+] [-]

, 2015-05-16 16:01, pirms 9 gadiem
Nejedzīga sastāva veidošana.. Sapērk tik daudz zvaigznes, ka visiem nepietiek spēles laiks un laiks ar bumbu, lai ieietu ritmā. Beigās nemaz nezin, kam mest izšķirošo metienu.

Vīmss, De Colo, Kiriļenko ir MVP līmeņa džeki, bet līderis skaitās Teodosičs, kurš visu norok ar savu vājo aizsardzību un neko bez 3p + piespēles pēc pikenrola izdarīt nevar.

Lai nemāk komplektēt arī turmpāk un turpina pārmaksāt Teodosičam.

     [+] [-]

, 2015-05-16 19:11, pirms 9 gadiem
Banāniek,varbūt bļembu dabūsi!