Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Strēlnieka treneris: "Siliņa klubā spēlē trīs Eiropas basketbola dievības"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Strēlnieka treneris: "Siliņa klubā spēlē trīs Eiropas basketbola dievības"
Rimants Kaukenas
Foto: LaPresse/Scanpix

"Mēs spēlēsim Boloņā – ļoti īpašā vietā, jo tajā ir viena no leģendārākajām zālēm Itālijā. "Paladozza" zālē Boloņas lielklubi "Fortitudo" un "Virtus" cīnījās par lieliem mērķiem. Mūsu komandai tā būs ļoti sarežģīta spēle," pirms Eiropas kausa starta spēles Itālijā teica Jāņa Strēlnieka pārstāvētā kluba "Brose Baskets" galvenais treneris Andrea Trinkjēri (Andrea Trinchieri).

Bavāriešu pirmie pretinieki būs FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa ieguvēji, Ojāra Siliņa pārstāvētie “Reggio Emilia” basketbolisti. Redžo klubs Itālijas čempionāta pirmajā spēlē izbraukumā pārspēja “Trento” komandu – 78:69. Savās mājās “Reggio” spēlē vēl labāk. Trinkjēri paredz, ka Bambergai klāsies grūti.

“Mums pretī stāsies trīs Eiropas basketbola dievības, trīs Molohi: Lavrinovičs, Kaukenas un Dīners (Molohs – amoniešu dievs Vecajā derībā). Saskatu, kā viņi tīksminās, jo viņi redz mūsu atlētiskos jaunos spēlētājus dodamies tieši vilka rīklē. Šie spēlētāji ir tik pieredzējuši un gudri, ka mūs gaida ļoti grūts darbs. Centīsimies viņiem neļaut spēlēt gudri, savādāk viņi dominēs.

Trīs molohiem “Reggio Emilia” pievienojusi vairākus ļoti talantīgus jaunos spēlētājus. Činčarīni ir Itālijas valstsvienības vadošais saspēles vadītājs, kurš, kāpjot basketbola debesīs, kļūst labāks katru gadu. Garais spēlētājs Červi ir jauns, taču fiziski liek par sevi manīt. Polonāra ir vēl viens valstsvienības dalībnieks. Nedaudz malā ir Della Valle, kuram bija ļoti karjera koledžā, taču viņš komandai dara labas lietas.

Spēles iznākumu noteiks mūsu izvēlētais spēles stils. Vai spēlēsim gudru un nobriedušu basketbolu viņu ritmā – viņi spēlē ātri – tādā gadījumā viņi varēs viegli gūt punktus. Vai spēlēsim kā mūsu zālē, mūsu ritmā, mūsu basketbolu – tad mums ir izredzes sacensties. Daudziem mūsu spēlētājiem tā būs pirmā pieredze turnīrā. Eiropas kausā šogad ir īpaši augsts līmenis. Ticu, ka mūsu mērķim jābūt sacensties un mācīties tik ātri, cik iespējams, kā izdzīvot šajā līmenī. Uzvarēt izbraukumā Eiropā ir ļoti, ļoti grūti.”

Izmantotie resursi:
Grissin Bon Reggio Emilia vs. Brose Baskets...!preview

  +4 [+] [-]

, 2014-10-14 15:36, pirms 10 gadiem
Bišķi sviestains Google tulkotāja raksts Novika kungs! Pretēji tam, lai papētītu, ko citi klubi raksta par VEF un Ventspili, tiek ielikts teksts:

"Nedaudz malā ir Della Valle, kuram bija ļoti karjera koledžā, taču viņš komandai dara labas lietas."

Izcili uzrakstīts!

     [+] [-]

, 2014-10-14 17:18, pirms 10 gadiem
žēl ka suveizda nav ķēries pie uzvārdu pielabošanas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja