Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" cer spēlēt Eirolīgā

"Dynamo" cer spēlēt Eirolīgā
Svetislavs Pesičs

Pēc šodienas ULEB kausa spēles par trešo vietu starp Maskavas "Dynamo" un Stambulas "Galatasaray", kurā ar 84:67 triumfēja maskavieši, komentārus par spēli sniedza abu komandu galvenie treneri.

Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Svetislavs Pesičs pēc spēles bija priecīgs par uzvaru un izteica cerību, ka varbūt ar trešo vietu būs iespēja iegūt vietu Eirolīgā: "Šī bija sarežģīta spēle. Šodien parādījām komandas saliedētību un labu koncentrēšanos. Spēlējām līdzīgi kā pusfinālā - ar kāpumiem un kritumiem, trešā ceturtdaļa atkal nebija veiksmīga. Viss pārējais bija līmenī. Protams, spēle par trešo vietu nebija viegla, bet nozīmīgi bija uzvarēt, lai nodrošinātu vietu ULEB kausā nākamsezon. Nezinām, kā tagad savā čempionātā veiksies "Joventut" un "Girona", bet, ja mums paveiksies, pateicoties šodienas uzvarai ir maza iespēja dabūt vietu nākamsezon Eirolīgā." Maskavas klubam iespēja tikt Eirolīgā varētu būt, ja abi ULEB kausa finālisti - "Joventut" un "Girona" - vietu Eirolīgā iegūtu caur nacionālo čempionātu.

Stambulas "Galatasary" galvenais treneris Murats Ozjers izvērtēja sezonu un komentēja šodienas maču: "Pirmkārt, gribu apsveikt Maskavas vienību ar ierindošanos trešajā vietā un iegūto vietu ULEB kausā nākamajā sezonā. Ceru, ka arī mēs nākamsezon varēsim spēlēt šajā turnīrā, jo, domāju, ka mēs to esam pelnījuši. Vērtējot sezonu kopumā, varu atzīt, ka esam paveikuši labu darbu, bet mazas kļūdiņas liegušas pakāpties augstāk par ceturto vietu. Šodienas spēlē mūsu komanda bija morāli un fiziski nogurusi no vakardienas spēles. Pirmajā puslaikā bijām sanervozējušies, bet vēlāk atspēlējāmies un panācām neizšķirtu ceturtās ceturtdaļas sākumā, taču tad apstājāmies savā darbībā un spēle ar to bija galā."

Izmantotie resursi:
ulebcup.com