Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

K.Valters: "Uzvarēt palīdzēja aizsardzība!"

K.Valters: "Uzvarēt palīdzēja aizsardzība!"
Kristaps Valters
Foto: penya.com

Pēc vakar izcīnītās uzvaras ULEB Eirokausa izcīņas apakšgrupu turnīra spēlē pret Kazaņas ''Unics'' (78:75) aizvadīto maču komentēja Badalonas ''DKV Joventut'' galvenais treneris Sito Alonso un latviešu saspēles vadītājs Kristaps Valters.

''DKV Joventut'' galvenais treneris Sito Alonso: ''Vēlējāmies atmaksāt par savā laukumā piedzīvoto zaudējumu, un tas it kā izdevās, taču tajā pašā laikā mūsu pārsvars nebija tik liels, lai izcīnītu uzvaru savā apakšgrupā (pietrūka deviņu punktu). Spēle kopumā bija interesanta un smaga abām komandām. Varu teikt, ka ''Unics'' ir laba komanda, kurai ir labas izredzes kvalificēties ceturtdaļfinālam. Protams, es dotu priekšroku tam, ja mums ar Kazaņu nebūtu jātiekas jau izslēgšanas spēļu sākumā.''

''DKV Joventut'' saspēles vadītājs Kristaps Valters: ''Domāju, ka labi nospēlējām aizsardzībā, un tas arī palīdzēja uzvarēt ''Unics'' komandu. Mūsu uzdevums bija uzvarēt un kļūt par savas grupas uzvarētājiem. Lai arī spēli izdevās uzvarēt, grupu tomēr uzvarēja ''Unics''...''

Minētajā mačā Valters nospēlēja 21 minūti un 16 sekundes, kuru laikā guva deviņus punktus (2p. 0/3, 3p. 3/6), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārķēra divas piespēles un izpelnījās divas personiskās piezīmes.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com


, 2010-01-13 15:51, pirms 14 gadiem
traki ne/???
, 2010-01-13 16:25, pirms 14 gadiem
kopējai statistikai Valteram skaistāk būtu izskatījušies gūti 2 punkti - tad viss būtu pa 2!
, 2010-01-14 10:56, pirms 14 gadiem
nez, kādu pajoļa cienīgu pantiņu preses konferencē žurnālistiem nepaguva sacerēt?
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.