Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Lottomatica" paliek bez galvenā trenera

"Lottomatica" paliek bez galvenā trenera
Nando Džentile
Foto: Digitale

Itālijas basketbola klubs Romas "Lottomatica" palicis bez galvenā trenera Nando Džentiles, kurš iesniedzis atlūgumu. Šādu lēmumu treneris paziņoja piektdienas vakarpusē.

Lēmumu par atlūguma iesniegšanu Džentila pieņēma pēc neveiksmīgām iepriekšējām nedēļām. "Lottomatica" ir sasniegusi sešus zaudējumus pēc kārtas un saprotams, ka šāds sniegums nevienu Romā neapmierina. Kā pagaidu galvenais treneris iecelts Dženaro Dikarlo, kurš līdz šim pildīja asistenta funkcijas.

Pēc samērā veiksmīga sezonas sākuma "Lottomatica" pašreiz ir noslīdējis uz 4. vietu Eirolīgas B grupā un 13. vietu Itālijas čempionātā. Jau parādījušās baumas par iespējamo Jasmina Repešas atgriešanos galvenā trenera amatā, kurš Romas klubā strādāja no 2006. līdz 2008. gadam.

Izmantotie resursi:
virtusroma.it
eurobasket.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Vensāns Puarjē. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Šmita jaunā komanda "Anadolu Efes" pastiprinās ar "Real Madrid" franču centru Puarjē

Turcijas basketbola vicečempione Stambulas "Anadolu Efes" pavēstījusi par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar 30 gadus veco franču centra spēlētāju Vensānu Puarjē.
Džošs Nībo. Foto: EPA/Scanpix

Slovēnijas naturalizētais centrs Nībo pastiprina Itālijas čempioni ''Olimpia''

Itālijas čempione basketbolā Milānas ''Olimpia'' nākamās divas sezonas groza apakšu drošinās ar slovēņu naturalizēto amerikāņu centru Džošu Nībo.
Lorenzo Brauns. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

''Maccabi'' līderis Brauns karjeru turpinās Eirolīgas čempionē ''Panathinaikos''

33 gadus vecais amerikāņu aizsargs Lorenzo Brauns karjeru turpinās ULEB Eirolīgas čempionvienībā Atēnu ''Panathinaikos''.