Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Strēlniekam seši punkti, Bambergai trešā uzvara Vācijā

Strēlniekam seši punkti, Bambergai trešā uzvara Vācijā
Jānis Strēlnieks
Foto: brosebaskets.de

Vācijas basketbola bundeslīgas regulārā čempionāta mačā šovakar Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Bambergas „Brose Baskets” komanda ar 92:81 pārspēja Tibingenas „Walter Tigers”.

Jānis Strēlnieks laukumā pavadīja 27 minūtes un 18 sekundes, guva sešus punktus (2p. – 1/1, 3p. – 1/5, s.m. – 1/2), pārtvēra divas bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu un nopelnīja divas piezīmes.

Rezultatīvākie Bambergas komandā ar 17 punktiem bija Trevors Mbakve, lietuvietis Mindaugs Katelīns un Breds Vonameikers. „Walter Tigers” rindās ar 20 punktiem izcēlās Džonatans Volless, bet 12 punktus pievienoja Bogdans Radosavļevičs.

Vācijas čempionāta kopvērtējumā „Brose Baskets” komanda ar trim uzvarām četrās spēlēs dala ceturto vietu 18 komandu konkurencē. Bez zaudējumiem pagaidām cīnās tikai Berlīnes "Alba", Minhenes "Bayern" un Kvakenbrikas "Artland Dragons".

Tikmēr Itālijas A sērijas regulārā čempionāta pirmo maču šovakar aizvadīja Ojāra Siliņa pārstāvētā Redžo d’Emīlijas „Grissin Bon” komanda, kas viesos ar 78:69 pieveica Trento „Dolomiti Energia”, tomēr Siliņš muskuļa savainojuma dēļ šajā mačā nepiedalījās un nespēlēs vēl pāris nedēļas.

Izmantotie resursi:
beko-bbl.de
legabasket.it

     [+] [-]

, 2014-10-12 20:32, pirms 10 gadiem
Strēlnieks laukumā pavadīja 27 minūtes un 18 sekundes, guva sešus punktus (2p. – 1/1, 3p. – 0/4, s.m. – 1/2),

Autor, kur tur sanāk 6 punkti???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-13 11:27, pirms 10 gadiem
oo Strelnieks peksni kluvis par aizsardzibas specialistu?
SportExpert rakstīja: Nav daudz punktu, bet tāpat lielas minūtes, tas laikam nozīmē, ka ņēma viņu vairāk uz saspēles vaidošu un aizsardzību nevis punktu gūšanu