Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ramūns Butauts: "Izrādījām necieņu pret sevi, pretiniekiem un skatītājiem"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ramūns Butauts: "Izrādījām necieņu pret sevi, pretiniekiem un skatītājiem"
Ramūns Butauts: "Neapmierina spēlētāju noskaņošanās spēlēs pret Valmieru, Ventspili un Klaipēdu"
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Par ko varam runāt, ja atļaujam pretinieku spēlētājam iemest 7 no 10 tālmetieniem? Šī bija trešā reize sezonā, kad esmu neapmierināts ar spēlētāju noskaņošanos spēlei. Man kauns par komandas sniegumu," izcīnot astoto uzvaru VTB līgā, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts.

Valdas Vasiļus, “Neptūnas” uzbrucējs

“Domāju, ka spēlējām labi, īpaši pirmajā puslaikā, kuru uzvarējām ar četru punktu pārsvaru. Atslēga bija trešā ceturtdaļa, kad zaudējām ar septiņpadsmit punktu starpību.”

Kazis Maksvītis, “Neptūnas” galvenais treneris

“Patīk atgriezties Rīgā, kur manas komandas tradicionāli spēlē labi. Scenārijs izvērtās līdzīgs kā pirmajā sacensībā Klaipēdā. Trešajā ceturtdaļā rīdzinieki sāka agresīvāk spēlēt aizsardzībā, biežāk kļūdījāmies un tas izrādījās izšķiroši. Esmu apmierināts ar komandas sniegumu, izņemot darbību aizsardzībā. Šodien bijām spiesti spēlēt bez centra spēlētāja Šarakauska, tāpēc nācās iztikt ar tiem vīriem, kuri bija mūsu rīcībā. Mums ir plāni šogad noturēties līgā, izvērtēt kļūdas un nākamgad mēģināt pastiprināties. Lietuvas Basketbola līgā cīnāmies par pirmo četrinieku, ar skatu uz trešo vietu.”

Antans Kavaļausks, “VEF Rīga” centra spēlētājs

“Esmu priecīgs par uzvaru.”

Ramūns Butauts, “VEF Rīga” galvenais treneris

“Šodien parādījām sliktāko spēli VTB sezonā. Spēlētāji nebija psiholoģiski gatavi spēlei, atnāca kā uz pikniku. Mums jāciena sevi, pretiniekus un skatītājus. Vajag gatavoties katrai spēlei. Kauns par sniegumu. Ir paruna: sliktam spēlētājam treniņi nepalīdz, labam spēlētājam neko jaunu nedod, tāpēc vēl domāšu, vai svētdien strādāsim papildus.

Par ko varam runāt, ja atļaujam pretinieku spēlētājam iemest 7 no 10 tālmetieniem? Šī bija trešā reize sezonā, kad esmu neapmierināts ar spēlētāju noskaņošanos spēlei. Ar tādu attieksmi spēlēt nedrīkstam. Mani neapmierināja komandas darbība arī spēlēs pret Valmieru un Ventspili. Ja santehniķis nesalabo ūdensvadu, pastāv iespēja nemaksāt, kamēr darbs nav pienācīgi izdarīts. Basketbolā tādas otrās iespējas bieži nav, tāpēc esam atbildīgi par lietām, ko darām.”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2013-01-12 20:12, pirms 11 gadiem
Antans Kavaļausks, “VEF Rīga” centra spēlētājs

“Esmu priecīgs par uzvaru.”

  +1 [+] [-]

, 2013-01-12 20:29, pirms 11 gadiem
Butauta intervija - "pī pī pī"

  +5 [+] [-]

, 2013-01-12 20:52, pirms 11 gadiem
Njā tāda ir favorītu liksta bieži vien. Un VEFam tas ir ierasti raksturīgs. Viņi var fantastiski nokapāt pret žalgiri, Valenciu, bet pret Valmieru, ventspili mocīties līdz pat beigām..Bet no vienas puse var jau arī saprast spēlētājus, priekškam baigi izlikties, un tad otrdien būt smagnējiem un fiziski mocīties? Visi tāpat zināja, ka šo spēli paņems, lai gan 3. lietuvas vietai šobrīd, nevajadzētu prasīt īpašu motivāciju.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-12 20:58, pirms 11 gadiem
Koeficents uz Neptūna vinni bija 1:10. Un īstenībā daudz netrūka. Īpaši, kad vefiešiem likās, ka ir nokļuvuši zvaigžņu spēlē un vajag izpildīties pēc pilnas programmas

  +2 [+] [-]

, 2013-01-12 21:00, pirms 11 gadiem
Kavalausks labs

  +2 [+] [-]

, 2013-01-12 22:01, pirms 11 gadiem
Butauta komandām diezgan raksturīgi ir sīksti spēļu noslēgumi. No vienas puses varbūt slikti, taču no otras - ir uzkrāta pamatīga pieredze un varbūt atbildīgākos brīžos pret sīvāku pretinieku roka nenodrebēs (ar Valencia gan nodrebēja). Taču kopumā VEF sastāva rotācija spēles laikā un sniegums atbildīgos brīžos priecē.
bārda un sifons rakstīja: Njā tāda ir favorītu liksta bieži vien. Un VEFam tas ir ierasti raksturīgs. Viņi var fantastiski nokapāt pret žalgiri, Valenciu, bet pret Valmieru, ventspili mocīties līdz pat beigām..Bet no vienas puse var jau arī saprast spēlētājus, priekškam baigi izlikties, un tad otrdien būt smagnējiem un fiziski mocīties? Visi tāpat zināja, ka šo spēli paņems, lai gan 3. lietuvas vietai šobrīd, nevajadzētu prasīt īpašu motivāciju.