Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Fenerbahce" nākotne Eirolīgā apdraudēta

"Fenerbahce" nākotne Eirolīgā apdraudēta
"Fenerbahce" aizsargs Lins Grīrs (no kreisās)
Foto: AFP

Turcijas basketbola kluba Stambulas "Fenerbahce" nākotne Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā ULEB Eirolīgā ir apdraudēta, jo komandas mājas spēles ir samērā maz apmeklētas.

Stambulas "Fenerbahce" pašreiz esot sliktākā vidējā spēļu apmeklētībā Eirolīgā. Lai arī komanda spēlē 15 000 vietīgajā "Abdi İpeki" arēnā, uz abām līdzšinējās sezonas mājas spēlēm pret Barselonu un Zagrebas "Cibona" atnāca 1000 skatītāju. Šī Eirolīgas standartiem neatbilstoši zemā apmeklētība ir pirmais brīdinājuma zvans "Fenerbahce" klubam, kam varētu būt apdraudēta spēlēšana spēcīgākajā Eiropas klubu turnīrā.

Eirolīgas vadība varētu pārtraukt līgumu, kas "Fenerbahce" klubam garantē vietu Eirolīgā, pamatojoties uz mazo apmeklētību. Iespējams, tuvākajā laikā situācija uzlabosies un Stambulas kluba spēles būs labāk apmeklētas un ULEB nenāksies pazemināt "Fenerbahce" uz otro spēcīgāko klubu turnīru Eiropas kausu.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com