Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Unics'' uzvar, bet tas nepalīdz

''Unics'' uzvar, bet tas nepalīdz
Dmitrijs Sokolovs. Foto: ITAR-TASS

Šovakar ULEB Eirokausa J grupas pēdējās kārtas spēlē Kazaņas ''Unics'' izbraukumā, veiksmīgāk aizvadot pēdējo ceturtdaļu, pārspēja Turcijas ''Turk Telecom'' ar rezultātu 86:66, bet ar to nebija pietiekoši, lai kvalificētos ''Final Eight''.

Šodien ULEB Eiropas kausa izcīņas Top16 J grupas spēlēs tika aizvadītās pēdējās, sestās kārtas cīņas, un vienā no tām Turcijas klubs ''Turk Telecom'' savā laukumā uzņēma Kazaņas ''Unics''.

Pirmais puslaiks tika aizvadīts ļoti līdzīgā cīņā un nevienai no komandām neizdevās iegūt vērā ņemamu pārsvaru. Ja pirmo ceturtdaļu ar nelielu ar 18:16 uzvarēja ''Unics'', tad otrajā ceturtdaļā veiksmīgāk darbojās mājinieki, kuri spēja nedaudz pārņemt spēles iniciatīvu, pirmo puslaiku pabeidzot ar plus trīs - 37:34. Arī pēc pārtraukuma laukumā bija vērojama līdzīga cīņa. ''Unics'' spēja atspēlēties un neatlaist drošā vadībā ''Turk Telecom'' basketbolistus un pēc trešās ceturtdaļas rezultāts bija neizšķirts 54:54, kas solīja interesantas pēdējās desmit minūtes. Ceturtā ceturtdaļa gan nebija tik saistoša, cik pirmās trīsdesmit minūtes, jo laukumā dominēja viesi, visā ceturtdaļā uzvarot ar 32:12, kopumā ''Unics'' svinēja svarīgu uzvaru ar rezultātu 86:66.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Dmitrijs Sokolovs, kurš guva 21 punktu un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, savukārt ''Turk Telecom'' rindās 24 punkti Roderika Blekneja kontā.

Savukārt otrajā šīsdienas grupas spēlē tās līdere ''Benetton Basket'' savā laukumā pārliecinoši pārspēja Horvātijas klubu ''Zadar'' ar rezultātu 94:81, bet tas nemainīja situācija kopvērtējumā un abas komandas iekļuva arī ''Final Eight'', kas notiks Itālijas pilsētā Turīnā.

Eirokauss.Top16.J grupa

VKomandaUZ
1.Benetton Basket51
2.Unics33
3.Zadar33
4.Turk Telecom15

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com

  +3 [+] [-]

, 2009-03-10 23:29, pirms 15 gadiem
Benetton un Zadar tiek tālā a Unics tabulā otrie!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja