Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Blūms: "Būs jāsakoncentrējas, lai uzvarētu"

Blūms: "Būs jāsakoncentrējas, lai uzvarētu"
Jānis Blūms
Foto: Aitor Arrizabalaga

Spānijas basketbola kluba Bilbao "Iurbentia Bilbao" saspēles vadītājs Jānis Blūms pirms šodien gaidāmās ULEB Eiropas kausa spēles ar Viļņas "Lietuvos Rytas" norādījis uz cīņās nozīmi, jo tā ietekmēs vietu sadalījumu grupā.

"Domāju, ka vienmēr ir patīkamāk un labāk noslēgt ar uzvaru un pirmo vietu grupā, bez īpašas rēķināšanas un skatīšanās, kas stāsies pretī pēc tam "Final 8". Protams, ja uzvarēsim, tad vajadzēs spēlēt ar Zadaru, bet zaudējuma gadījumā tiksimies ar Trevīzo "Benetton". Vēl nekas nav skaidrs, tāpēc svarīgākais ir uzvarēt un nedomāt par jebko citu," izteicies Blūms. "Viļņas "Lietuvos Rytas" ir lieliska komanda. Būs atbilstoši jāsakoncentrējas, lai uzvarētu un mūsu faniem dotu uzvaru pēdējā šīs sezonas Eirokausu mājas spēlē," tā Blūms.

Latvijas saspēles vadītājs arī norādījis uz Spānijas ACB čempionāta augsto līmeni un neprognozējamību, kas skaidrojams ar pārsteidzošajiem rezultātiem. Piemēram, pēc Bilbao uzvaras pār spēcīgo Madridres "Real" sekoja zaudējumi Eiropas kausā vācu klubam "Artland Dragons" un vietējā čempionātā Seviļas "Cajasol", kas atrodas pēdējā vietā ACB turnīra tabulā. "Zinu, ka tas izklausās dīvaini - uzvarēt Madridē, bet pēc divām dienām zaudēt Artlandei un "Cajasol". Bet attiecībā uz ACB čempionātu varu teikt, ka tas ir ļoti spēcīgs, kur nedrīkst nenovērtēt pretinieku," norādīja Blūms.

Šīvakara "Iurbentia Bilbao" - "Lietuvos Rytas" spēles sākums pulksten 21:00 pēc Latvijas laika un tiešraidē to plāno translēt "Eurosport 2" kanāls.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com
EFE

  +2 [+] [-]

, 2009-03-10 17:55, pirms 15 gadiem
Lai veicas

     [+] [-]

, 2009-03-10 18:08, pirms 15 gadiem
Hellō! Būs iespējams kaut kur internetā redzēt?

     [+] [-]

, 2009-03-10 19:06, pirms 15 gadiem
jāskatās