Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gailītis: "Bija divi pilnīgi atšķirīgi puslaiki"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gailītis: "Bija divi pilnīgi atšķirīgi puslaiki"
Dairis Bertāns. Foto: FIBA

LETA. Latvijas basketbola klubs "VEF Rīga" trešdien Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas grupu turnīra mačā aizvadīja divus pilnīgi atšķirīgus puslaikus, pēc zaudējuma secināja rīdzinieku galvenais treneris Jānis Gailītis.

"VEF Rīga" mačā ar Tenerifes "Lenovo" komandu nespēja nosargāt pirmajās divās ceturtdaļās gūto pārsvaru un piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas - 55:76.

"Bija divi pilnīgi atšķirīgi puslaiki. Iespējams, vajadzēja spēlēt vairāk kā komandai, jo brīžiem daži jūtas vairāk kā rokzvaigznes un cenšas maču uzvarēt vienatnē. Talanta pietiek, taču ar šādu atdevi un enerģiju nevar uzvarēt tādus pretiniekus," pēcspēles preses konferencē stāstīja Gailītis.

Arī "VEF Rīga" aizsargs Brendans Adamss atzina, ka komandas sniegums puslaikos bija diametrāli pretējs.

"Sākums bija labs, taču nebijām stabili gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Jāņem labākie piemēri no spēles pirmajā puslaikā, lai būtu labāka komanda," teica Adamss.

C apakšgrupā pa divām uzvarām trīs spēlēs ir "Cholet", Stambulas "Dariššafaka" un Tenerifes basketbolistiem, bet "VEF Rīga" zaudējusi visos trīs dueļos.

     [+] [-]

, 2023-11-09 10:57, pirms 11 mēnešiem
Kurš VEFā pašlaik varētu pretendēt uz rokzvaigznes titulu?

     [+] [-]

, 2023-11-09 12:31, pirms 11 mēnešiem
knaible rakstīja: Kurš VEFā pašlaik varētu pretendēt uz rokzvaigznes titulu?
Pinjero, kurš otrajā puslaikā centas viens trīs apspēlēt, vai Adams. Nedaudz jaunais Blūms, kurš centās apspēlēt preti ieku, it kā tas būtu no LatEst. Nesaprotu arī Gailiti, Bertāns praktizki nedod nekadu pienesumu esošajā lomā, varbūt to vajag mainīt arī