Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pēc 24 stundām ''Virtus'' maina lēmumu - Džordževičs paliek amatā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc 24 stundām ''Virtus'' maina lēmumu - Džordževičs paliek amatā
Saša Džordževičs. Foto: SIPA / Scanpix

Itālijas A sērijas basketbola klubs Boloņas ''Virtus'' veicis vairākus jocīgus lēmumus - vēl vakar klubs paziņoja par serbu basketbola speciālista Aleksandra Džordževiča atstādināšanu no amata, bet 24 stundas vēlāk šis lēmums mainīts, atgriežot treneri savā amatā.

Vakar Itālijas A sērijas basketbola komanda Boloņas ''Virtus'' lēma par galvenā trenera Aleksandra Džordževiča un viņa palīgu atlaišanu. Lai arī klubs izveidojis zvaigžņotu sastāvu ar Milošu Teodosiču, kā arī NBA spēlējošo Marko Belinelli, rezultāti Itālijas līgā nepārliecināja - vien piecas uzvaras deviņos mačos.

Pagājušas vien 24 stundas un kluba vadība domas mainījusi, paturot serbu speciālistu.

Pēc Džordževiča atlaišanas savā Instagram kontā neklusēja Stefans Markovičs, paužot viedokli, ka lēmumu pieņem cilvēki, kas nesaprotot basketbolu. Komandas prezidents Luka Baraldi paziņoja, ka basketbolists tiks sodīts ar naudas sodu, nevis atlaists no komandas. Tāpat prezidents noraidīja runas, ka basketbolisti lūguši vadību mainīt lēmumu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Carchia/status/...
https://twitter.com/Carchia/status/...

     [+] [-]

, 2020-12-08 20:29, pirms 3 gadiem
Belinellī diez vai lielu iespaidu ir devis (tas autoram par zvaigžņu sastāvu), nespēlējot..
Bet citādāk - Džordževiča vietā neatgrieztos.