Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas sezonas labākais punktu guvējs Gajs 26 gadu vecumā noslēdz karjeru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Čempionu līgas sezonas labākais punktu guvējs Gajs 26 gadu vecumā noslēdz karjeru
Kails Gajs. Foto: FIBA

Aizvadītās sezonas FIBA Čempionu līgas labākais punktu guvējs Kails Gajs 26 gadu vecumā pavēstījis par profesionālās karjeras beigām.

Amerikāņu uzbrūkošais aizsargs pagājušo sezonu sāka ULEB Eirolīgas grandā Atēnu ''Panathinaikos'', bet sezonas gaitā atgriezās Spānijā, pievienojoties ''Tenerife'' vienībai, kuras rindās spēlēja FIBA Čempionu līgā, caurmērā gūstot 21,5 punktus spēlē – tas bija labākais rādītājs turnīrā.

Karjeras laikā Gajs pārstāvējis arī Spānijas klubu Badalonas ''Joventut'' un aizvadījis 53 mačus NBA, pārstāvot Sakramento ''Kings'' un Maiami ''Heat'' komandas. Tāpat Gajs spēlējis arī NBA G-līgā.

Ilgi pēc karjeras noslēguma amerikānis bez darba nav palicis. Viņš atgriezies paša absolvētajā Virdžīnijas Universitātē, kur strādās par spēlētāju attīstības mentoru un īpašo galvenā trenera asistentu.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/kylejguy/...