Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Barselonu sagrāvušais Fernandess atzīts par Eirolīgas nedēļas MVP

Rolands Eliņš

Barselonu sagrāvušais Fernandess atzīts par Eirolīgas nedēļas MVP
Rūdijs Fernandess cīņā pret "Barcelona"
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Real" aizsargs Rūdijs Fernandess atzīts par Eirolīgas "Top 16" posma sestās kārtas vērtīgāko spēlētāju. Spēlē pret "Barcelona" viņš guva 22 punktus un nodrošināja pārliecinošu Madrides uzvaru ar 97:73

"Barcelona" šobrīd nav tik varenā formā kā sezonas sākumā un ieņem tikai ceturto vietu grupā, taču spēle pret Madrides "Real" tik un tā tika sagaidīta kā Spānijas varenāko komandu tikšanās. Īsti līdzvērtīgā spēkošanās gan neizvērtās, jo "Real" bija vadībā visu maču un to noslēdza ar 24 punktu pārsvaru.

Milzīgu ieguldījumu uzvarā sniedza 29 gadus vecais aizsargs Rūdijs Fernandess, kurš 28:40 minūšu laikā guva 22 punktus (2p. 6/7, 3p. 3/6), savāca deviņas atlēkušās bumbas, pārtvēra trīs bumbas un atrada laiku izdalīt piecas rezultatīvas piespēles.

Šāds sniegums tika novērtēts ar Eirolīgas nedēļas MVP balvu, kuru Fernandess iegūst pirmo reizi sezonā un septīto reizi karjerā.Spēlē pret "Barcelona" Fernandess ieguva lietderības koeficientu 38, kas ir viņa karjeras rekords Eirolīgā.

Nākamo Eirolīgas spēli Fernandess un E grupas līdere "Real" aizvadīs mūsu kaimiņvalstī Lietuvā, viesojoties pie Kauņas "Žalgira".

Izmantotie resursi:
Top 16, Round 6 bwin MVP: Rudy Fernandez, Real...

     [+] [-]

, 2015-02-07 14:25, pirms 10 gadiem
Virsrakstu laikam 10.klases skolnieks rakstījis...