Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Reijess: "Mēs esam ambiciozi"

Reijess: "Mēs esam ambiciozi"
Felipe Reijess
Foto: marca.com

Spānijas izlases un Madrides "Real" basketbolists Felipe Reijess intervijā euroleague.net atzīst, ka šābrīža Spānijas izlases "zelta paaudze" ir spējīga izcīnīt vēl kādu lielu uzvaru, bet runājot par gaidāmo Eirolīgas sezonu, basketbolists uzskata, ka viņa "Real" klubs ir viens no favorītiem uz iekļūšanu ""Final Four".

Olimpiskās spēles Pekinā Reijesam palikušas atmiņā ne tikai ar izcīnīto sudraba medaļu: "Mēs esam lepni par to, ko sasniedzām, un daļēji tā jūtamies, jo padarījām laimīgus daudzus cilvēkus. To mēs sapratām, kad atgriezāmies Spānijā, cilvēki pateicās mums par darbu, ko izdarījām olimpiskajās spēlēs. Tas ir tas, kas mūs pilda ar prieku."

No finālspēles Reijesam vislabāk atmiņā palicis brīdis, kad Spānijas izlase pēdējā ceturtdaļā pietuvojās ASV līdz divu punktu deficītam: "Mēs bijām tādā situācijā, lai mēģinātu uzveikt pasaules labāko izlasi, un sajūta bija apmēram tāda: "Oho, mēs to varam!" Beigās tas nenotika, bet tajā brīdī tas bija iespējams."

Tā spēlētāju paaudze, kuru pārstāv Reijess, medaļas čempionātos iegūst jau teju desmit gadu, kopš 1999.gada Lisabonā, kad spāņi uzvarēja Pasaules junoru čempionātā. Reijess cer, ka viņi spēs izcīnīt vēl daudz medaļu: "To nekad īsti nevar zināt, bet mēs esam ambiciozi spēlētāji un mums kopā vēl palikuši vairāki gadi - mēs plānojam iegūt tik daudz, cik vien varam!"

Viens no Spānijas izlases līderiem arī uzsver, ka šogad gūt panākumus Eirolīgā būs grūti: "Ar katru gadu Eirolīgā spēlēt kļūst arvien sarežģītāk. Komandas visā Eiropā iegādājas zvaigznes un uzlabo esošo spēlētāju sniegumu. Tas būs grūti, bet arī mēs [Real] esam pastiprinājuši sastāvu. Es ceru, ka tas mūsu klubu padarīs par vienu no favorītiem uz "Final Four""

Izmantotie resursi:
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-09-06 11:37, pirms 16 gadiem
Toties mēs esam vareni.