Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

No "Stelmet" aiziet pret "Ventspili" 20 punktus guvušais Bērts

Rolands Eliņš

No "Stelmet" aiziet pret "Ventspili" 20 punktus guvušais Bērts
Stīvs Bērts cenšas apspēlēt Dāvi Lejasmeieru
Foto: Przegladsportowy.pl

Polijas basketbola komanda "Stelmet Zielona Gora" paziņojusi, ka pārtrauc līgumsaistības ar ASV saspēles vadītāju Stīvu Bērtu, kurš piekritis Spānijas komandas "Fuenlabrada" piedāvājumam.

"Negrasāmies stāvēt Stīva Bērta ceļā un izteicām savu piekrišanu viņa pāriešanai uz Spānijas komandu, vēl jo vairāk tādēļ, ka esam jau zaudējuši cerības iekļūt nākamajā Eiropas kausa kārtā," paziņojusi "Zielona Gora" komanda. Astoņās spēlēs tā cietusi septiņus zaudējumus, ieskaitot pret "Ventspili" (69:79), turklāt šajā mačā Bērts sameta gandrīz trešdaļu komandas punktu (20) un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Līgumu ar "Fuenlabrada" Stīvs Bērts noslēdzis līdz 2015./16. gada sezonas beigām, savukārt "Zielona Gora" bez viņa sastāvā Ventspilī viesosies 17. decembrī, noslēdzot grupu turnīru. "Ventspils" pagaidām ir piektajā vietā grupā, un spēle pret Polijas komandu var izrādīties izšķiroša.

Bērts, lai arī amerikāņu izcelsmes, var lepoties ar Ukrainas pasi un šīs valsts izlasē spēlējis arī Eiropas čempionātā. Šosezon Eiropas kausā viņš vidēji spēlē bija guvis 12,3 punktus un izdalījis 2,3 rezultatīvas piespēles, un tieši mačs pret "Ventspili" viņam izvērtās statistiski visveiksmīgākais.

Izmantotie resursi:
Steve Burtt opuszcza Stelmet | Stelmet Zielona...