Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

A grupa: "Barcelona" uzvar Kauņā

A grupa: "Barcelona" uzvar Kauņā
Markuss Brauns uzbrukumā
Foto: AFP/Scanpix

Saspringtu cīņu šovakar ULEB Eirolīgas A grupā savās mājās aizvadīja klubs Kauņas ''Žalgiris", kuram pretī stājās Barselonas klubs "Regal FC". Uzvaru ar rezutātu 77:70 svinēja viesi no Katalonijas.

Spēles pirmā ceturtdaļa ritēja ļoti līdzīgā cīņā, tomēr mājnieki spēja turēties nelielā vadībā līdz pat devītajai minūtei, kad pirmoreiz spēles vadību pārņēma viesi no Barselonas. Pēc Terensa Morisa atkārtota metiena grozā 23:21.

Otrā ceturtdaļa iesākās ar vairākām piezīmēm, kas pamazām ļāva viesiem palielināt savu pārsvaru, līdz tas saniedza piecus punktus - 30:25. Drīz pēc tam Mantas Kalnietis realizēja trīspunktu metienu, samazinot starpību līdz diviem punktiem - 30:28. Pirmā puslaiku ar precīzu tālmetienu noslēdza Tadas Klimavičus, ļaujot lietuviešiem pietuvoties līdz mīnus 3 - 38:41.

Spēles otrais puslaiks sākās ar viesu veiksmes brīdi 7:0, ko veicināja Frana Vaskēza sekmes abos laukuma galos. No sākuma viņš realizēja divpunktu metienu, bet pēc tam aizsardzībā bloķēja Mirzas Begiča metienu - 48:38. "Žalgiris" pieprasītais minūtes pārtraukums apturēja "Barcelona" izrāvienu un trešā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 63:53 "Regal FC" labā.

Pēdējās ceturtdaļas vidū "Žalgiris" iemeta trīs trīspunktu metienus pēc kārtās, tā sadeldējot viesu pārsvaru līdz diviem punktiem - 68:70 Saspringtā galotnē Kauņas spēlētājiem gūt panākumu gan neizdevās - zaudējums 70:77

Lielisku spēli uzvarētāju rindās aizvadīja Pīts Maikls, kurš guva 22 punktus, bet zaudētāju rindās atzīstamu sniegumu demonstrēja Mirza Begičs, gūstot 20 punktus un savācot septiņas atlēkušās bumbas. Līdz ar to Barselonas kluba rēķinā ir trīs uzvaras trīs spēlēs, bet "Žalgirim" ir viens panākums trīs spēlēs.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja