Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Anadolu Efes'' uz vairākām nedēļām paliek bez diviem vadošajiem spēlētājiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Anadolu Efes'' uz vairākām nedēļām paliek bez diviem vadošajiem spēlētājiem
Vils Klaibērns. Foto: Anadolu Efes SK

ULEB Eirolīgas un Turcijas Superlīgas basketbola klubs Stambulas ''Anadolu Efes'' pavēstījis, ka traumu dēļ komandai vairākas nedēļas nevarēs palīdzēt aizsargs Rodrigs Bobuā un uzbrucējs Vils Klaibērns.

Francūzis Bobuā muguras muskuļa traumas dēļ nespēlēs aptuveni trīs nedēļas, bet amerikānim Klaibērnam pēdas savainojums liegs palīdzēt komandai vismaz sešas nedēļas.

''Anadolu Efes'' lazarētē vismaz līdz janvāra vidum ir arī spēka uzbrucējs Dereks Viliss, kurš lauzis rokas pirkstu. Tāpat traumēts ir centrs Ante Žižičs un aizsargi Elaiža Braients un Dogušs Ozdemirolu.

Ar piecām uzvarām 11 spēlēs ''Anadolu Efes'' ierindojas 14. vietā ULEB Eirolīgā, bet Turcijas Superlīgā ir līdere, desmit mačos gūstot deviņus panākumus.

Eirolīgas dubultajā spēļu nedēlā Erdema Džana trenētie basketbolisti mājās uzņems Atēnu ''Panathinaikos'' un viesosies Vācijas galvaspilsētā pie Berlīnes albatrosiem.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/AnadoluEfesSK/s...