Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Unicaja" pazemo "Lottomatica"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Unicaja" pazemo "Lottomatica"
Foto: AFP

Pie negaidīti pārliecinošas uzvaras ULEB Eirolīgas G grupas spēlē tikuši Malagas "Unicaja" basketbolisti, kuri savā laukumā ar 99:64 sagrāva Romas "Lottomatica". Abas komandas jau iepriekš bija zaudējušas izredzes tikt nākamajā kārtā.

Abas komandas jau pirms šodienas spēles bija zaudējušas jebkādas izredzes tikt nākamajā kārtā, bet to, ka "Unicaja" šovakar varētu uzvarēt tik pārliecinoši paredzēja retais. Arī spēles pirmās minūtes nebūt neliecināja, ka Malagas basketbolisti viesus no Romas varētu sagraut tik pārliecinoši. Jā, tieši "Unicaja" jau no spēles pirmajām minūtēm izvirzījās vadībā, bet viesi turējās līdzi.

Ļoti īsā laika sprīdī "Unicaja" savu pārsvaru ļoti ievērojami palielināja, kas ļāva viņiem pirmo ceturtdaļu noslēgt savā labā ar 31:15. Aptuveni tāds pats pārsvars saglabājās vēl ilgāku laiku, taču tad atkal ceturtdaļas izskaņā "Lottomatica" sabruka. Pēc pirmā puslaika jau 55:30 mājinieku labā. Romas basketbolisti tikpat nevarīgi izskatījās arī spēles trešajā ceturtdaļā, kura atkal tika pārliecinoši zaudēta. Spēles pēdējās desmit minūtēs laukumā jau ritēja līdzīgāka cīņa, bet galvenais jautājums bija, vai mājinieki gūs simts punktus. Tas viņiem tomēr neizdevās - 99:64. Pateicoties šai uzvarai, "Unicaja" nodrošinājusi sev trešo vietu grupā.

Uzvarētājiem neapturams bija Tomass Kelati, kurš guva 33 punktus, kā arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Viesiem rezultatīvi nospēlēja Brendons Dženings, kurš guva 17 punktus.

ULEB Eirolīga, G grupa

Unicaja - Lottomatica 99:64 (31:15, 24:15, 25:15, 19:19)

Izmantotie resursi:
euroleague.net