Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

A grupa: Favorīti izcīna uzvaras

A grupa: Favorīti izcīna uzvaras
Jaka Lakovičs.
Foto: AFP

Šodien ULEB Eirolīgas A grupā notika trīs spēles: ''Regal FC Barcelona'' pārliecinoši ar 89:55 pārspēja ''Fenerbahce Ulker'', Sjenas ''Montepaschi'' ar 90:64 pieveica Zagrebas ''Cibona'', bet ''Asvel Basket'' ar 77:67 uzvarēja Kauņas ''Žalgiris''.

Spēlē starp ''Regal FC Barcelona'' un ''Fenerbahce Ulker'' jau no pirmajām minūtēm laukumā dominēja mājinieki. Pirmo ceturtdaļu tie uzvarēja ar 15:6, bet otrajā ceturtdaļā mājinieki savu pārsvaru palielināja par vēl divpadsmit punktiem un nekas neliecināja, ka viesi varētu mainīt spēles gaitu.

Trešajā ceturtdaļā ''Regal FC Barcelona'' basketbolisti turpināja dominēt, apspēlējot viesus visos spēles komponentos. Ceturtajā ceturtdaļā mājinieki jau nedaudz nomierinājās, ļaujot laukumā doties tiem, kuri tajā līdz šim bijuši mazāk. Mājinieki izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 89:55. Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Jaka Lakovičs, kurš guva 14 punktus.

Līdzīgi noslēdzās spēle starp Sjēnas ''Montepaschi'' un Zagrebas ''Cibona''. Šeit gan pirmais puslaiks tika aizvadīts ļoti līdzīgā cīņā un mājinieki savu ievērojamo pārsvaru ieguva otrā puslaika laikā. Kopumā ''Montepaschi'' izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 90:64.

Citā šīsdienas A grupas spēlē ''Asvel Basket''' pārspēja Kauņas ''Žalgiris'' ar 77:67.

Izmantotie resursi:
euroleague.net