Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Geršona ēra "Olympiacos" beigusies

Grieķijas superkluba Pireju "Olympiacos" un leģendārā trenera Pini Geršona ceļi šķīrušies, pēc abpusējas vienošanās sestdienas komandas sapulcē.

Iemesls Geršona atlaišanai bijis diezgan vienkāršs – kluba nepietiekamais sniegums ULEB Eirolīgā šosezon. 14 spēlēs grieķu grands izcīnījis tikai septiņas uzvaras un piedzīvojis tik pat zaudējumu. Eirolīgas A apakšgrupas turnīru beidzot ar trīs zaudējumiem pēc kārtas, kas tādai komandai, kā "Olympiacos" nav pieņemami.

"Mums bija jāpārtrauc attiecības," Izreālas presei izteicies leģendārais treneris, kuram šī būtu bijusi otrā pilnā sezona klubā. "Komandas sapulce ilga tikai piecas minūtes un esmu gandarīts, ka manas, un kluba attiecības tika pārtrauktas ļoti draudzīgā veidā," piebildis treneris.

Geršona CV ir pietiekami iespaidīgs, lai pēc viņa pakalpojumiem šobrīd kārotu citas komandas. Geršons var lepoties ar trīs Eirolīgas uzvarētāju tituliem, kā arī divreiz sasniegtu finālu ar "Maccabi" komandu. Iepriekšējā sezonā Peni Geršons "Olympiacos" aizveda līdz ceturtdaļfināliem Eirolīgā un fināliem Grieķijā, kur tika atzīts "Panathinaikos" pārākums. Jāpiebilst, ka leģendārais treneris 2004/05. gada sezonā saņēma Aleksandra Gomeļska apbalvojumu kā Eirolīgas gada labākais treneris.

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

  -1 [+] [-]

, 2008-02-03 16:59, pirms 17 gadiem
ja nebūtu sirmi mati diez vai tā teiktu.

     [+] [-]

, 2008-02-03 17:18, pirms 17 gadiem
Geršons diez vai ies uz jaunu klubu, jo viņu gaida nopietns darbs pie Bulgārijas izlases stūres.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-04 18:09, pirms 17 gadiem
Ak tad bulgaarus vinjsh trenee? Neko sev treneris bulgaariem, respect