Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

12 sezonas NBA pavadījušais Furnjē piekritis "Olympiacos" piedāvājumam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

12 sezonas NBA pavadījušais Furnjē piekritis "Olympiacos" piedāvājumam
Evans Furnjē. Foto: FFBB

Francūzis Evans Furnjē, kurš kopš 2012. gada spēlēja Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), izlēmis atgriezties Eiropā un piekritis Pirejas "Olympiacos" galdā liktajam līgumam uz trīs sezonām.

Pagājušo sezonu Evans Furnjē sāka Ņujorkas "Knicks" rindās, taču tikai pēc trīs spēlēm nonāca Detroitas "Pistons" rīcībā. Jaunajā pieturā viņš laukumā devās 29 spēlēs, vidēji laukumā pavadītajās 18,7 minūtēs izceļoties ar 7,2 punktiem. Pirms Detroitas un Ņujorkas francūzis pārstāvējis arī Bostonas "Celtics", Orlando "Magic" un karjeras sākumā – arī Denveras "Nuggets".

Par brīvo aģentu kļuvušais Furnjē pirmdien informējis Pirejas "Olympiacos" vadību, ka piekrīt piedāvātajam trīs gadu līgumam, taču starp abām pusēm vēl atlicis vienoties par detaļām un likt parakstus uz kontrakta.

"Olympiacos" vēl pirms Furnjē pievienošanās bija kandidāte uz vietu ULEB Eirolīgas Final Four, bet francūža ierašanās likusi kāpt titula cerībām. Šobrīd Eiropā spēcīgākā basketbola kluba tituls pieder "Olympiacos" sīvākajai pretiniecei Atēnu "Panathinaikos".

Tiek vēstīts, ka Furnjē sezonā pelnīs divus miljonus eiro pēc nodokļu nomaksas, kas viņu padarīs par vienu no vislabāk apmaksātajiem basketbolistiem Eiropā.

Kopā ar Francijas izlasi Furnjē izcīnījis divus olimpiskos sudrabus, divas Pasaules kausa bronzas, kā arī sudrabu un bronzu Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...

     [+] [-]

, 2024-09-02 19:49, pirms 2 nedēļām
Tikmēr lāzeris liek Madridei gadīt.

     [+] [-]

, 2024-09-02 20:16, pirms 2 nedēļām
19 min ir daudz priekš NBA, bet domāju saprot, ka nākamās sezonas būs daudz mazāks laiks, tāpēc tāds lēmums

     [+] [-]

, 2024-09-02 20:51, pirms 2 nedēļām
2 milj. eiro pēc nodokļiem. Tas NBA būtu kādi 4 miljoni pirms nodokļiem. Pat iespējams biku vairāk. Neko īpaši viņš nav zaudējis un iespējams pat arī ieguvis. NBA viņš jau soliņu pulētu, bet te būs pirmā vijole. Loģisks solis.

     [+] [-]

, 2024-09-02 22:51, pirms 2 nedēļām
360 rakstīja: Tikmēr lāzeris liek Madridei gadīt.
Naivi. Madride atmeta līgumu, kad lika pagaidīt. Dāvis nav tā līmeņa spēlētājs, kurš liks real pagaidīt 🤣

     [+] [-]

, 2024-09-02 22:54, pirms 2 nedēļām
Sporta novērotājs rakstīja: Naivi. Madride atmeta līgumu, kad lika pagaidīt. Dāvis nav tā līmeņa spēlētājs, kurš liks real pagaidīt 🤣
Real nav tā līmeņa komanda, kas Rūjienas Lāzerim diktēs nosacījumus!

     [+] [-]

, 2024-09-02 23:27, pirms 2 nedēļām
''..Jaunajā pieturā viņš laukumā devās..'', ''.. francūža ierašanās likusi kāpt titula cerībām..''
Kāds ar mākslīgā intelekta palīdzību tekstu tulkojis? Vai arī palīgā nākuši ''dakteri un inženieri'' ?