Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Maccabi" papildina treneru štābu

"Maccabi" papildina treneru štābu
Šarons Drukers

Izraēlas basketbola klubs Telavivas "Maccabi" kā galvenā trenera Pini Geršona asistentu iecēlis izraēliešu speciālistu Šaronu Drukeru, kurš līdz šim strādāja Beļģijas klubā Ostendes "Base Oostende".

"Maccabi" līgumu ar Geršonu noslēguši uz nākamajiem trīs gadiem. Starp citu, tikai nesen Telavivas "Maccabi" galvenā trenera amatā atgriezās slavenais Pini Geršons un visticamāk tā bijusi viņa iniciatīva piesaistīt Drukeru. Novembra sākumā Drukers sāka strādāt par Ostendes "Base Oostende" galveno treneru, taču saņēma vilinošo Izraēlas kluba piedāvājumu un pameta beļģu klubu.

Savas trenera karjeras laikā Drukers ir vadījis vairākus klubus, to skaitā Viļņas "Lietuvos Rytas", Permas "Ural Great" un Jeruzalemes "Hapoel", ar ko ieguva 2004. gada ULEB kausu.

Saistītais raksts:
Geršons atgriežas pie "Maccabi" stūres

Izmantotie resursi:
maccabi.co.il

     [+] [-]

, 2008-12-01 22:11, pirms 16 gadiem
ļoti iespaidīgi tikai trenera asistenta lomai! Vairākas vasaras pēc kārtas Drukers bija kandidāts uz komandas galvenā trenera amatu, bet tagad pievienojies tikai kā asistents...