Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vefietis Brauns: "Man galvenais ir uzvarēt, tāpēc daru vajadzīgo"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vefietis Brauns: "Man galvenais ir uzvarēt, tāpēc daru vajadzīgo"
Dī Brauns (priekšplānā)
Foto: Mikus Kļaviņš, vefriga.com

"VEF Rīga" saspēles vadītājs Dī Brauns ir pozitīvi noskaņots pirms Eirolīgas kvalifikācijas turnīra šodienas spēles pret Viļņas "Lietuvos Rytas", liecina kluba mājas lapā aplūkojamā informācija.

"Sajūtas pirms Eirolīgas kvalifikācijas turnīra sākuma ir pozitīvas. Uzskatu, ka aizvadījām labu pirmssezonas sagatavošanās posmu, tāpēc būsim gatavi. Lai gan pirmssezonas periodā visi kopā bijām tikai uz samērā īsu brīdi, lielākoties esam padarījuši to, ko vēlējāmies paveikt," saka rīdzinieku amerikānis. "Lietuvos Rytas" ir laba komanda, tajā pulcēti vairāki pieredzējuši spēlētāji. Viņiem ir labs saspēles vadītājs [Omārs Kuks], meistarīgi spēlētāji ir arī citās pozīcijās."

Brauns gan nevēlējās īpaši izcelt to, ka spēles pret Lietuvas komandām viņam atšķirtos no pārējām. "Viss atkarīgs no tā, kādā gultnē ievirzās spēle. Man galvenais ir uzvarēt, tāpēc daru visu vajadzīgo, lai to izdarītu. Arī tajās spēlēs (pret Lietuvas komandām) manas komandas uzvarēja - tas arī ir pats svarīgākais," borāda Brauns.

Interesanti, ka savas karjeras laikā Dī Brauns vairākas izcilas spēles aizvadījis tieši pret Lietuvas komandām. Dī joprojām pieder ASV U19 izlases rekords vienā spēlē gūtajos punktos (47), kas tika uzstādīts 2003. gadā tieši pret Lietuvas valstsvienību, kuras sastāvā tolaik bija tagadējais "Lietuvos Rytas" kapteinis Stepons Babrausks. Arī VEF komandas sastāvā Dī jau ir paspējis izcelties spēlēs tieši pret lietuviešiem, iemetot 35 punktus augusta beigās notikušajā pārbaudes spēlē gūtajā uzvarā pār Kauņas "Žalgiri".

Otrdienas spēles sākums Viļņā esošajā "Siemens" arēnā būs plkst. 20:30. Eirolīgas kvalifikācijas turnīra visas spēles tiešraidē būs vērojamas interneta adresē Home | euroleague.livebasketball.tv Spēļu skatīšanās būs bezmaksas, vajadzīgs vien reģistrēties minētajā adresē.

Izmantotie resursi:
VEF Rīga - VEF Rīga

Slēpts komentārs: samcro92

  +4 [+] [-]

, 2013-10-01 12:58, pirms 11 gadiem
Nu nezinu par to bezmaksas skatīšanos linkā norādītajā lapā. Tur visur ir ceņņiks par iespēju skatīties spēles, nekur nav minēts, ka būtu kautkas bez maksas!
Kad sāksies, tad jau redzēsim.
Slēpts komentārs: Heilijs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-01 16:37, pirms 11 gadiem
chr1sT rakstīja: Tajaa speelee vajadzeeja ielikt pa seju Fernandesam! Pareizi izdariija. Taas provokaacijas , spljaushana, gruustiishanaas... Peec taa macha riebjas Fernandezs.
nepareizais raksts, vecīt