Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:104, Did:0, useCase: 3

Čehija sakauj Izraēlu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Eiropas sieviešu basketbola meistarsacīkšu A apakšgrupas spēlē Čehija pēc pirmo piecpadsmit minūšu nedrošības pārliecinoši uzvarēja Izraēlas komandu 75:43.


Čehijas auguma un taktisko pārsvaru izraēlietes mēģināja lauzt ar aktīvu ārējās līnijas darbību un ātriem caurgājieniem. Otrās ceturtdaļas sākumā pēc sekmīgas čehu groza apšaudes un Koenas caurgājieniem, Izraēla izlīdzināja rezultātu 19:19. Čehietes ātri atjaunoja vadību un ceturtdaļas vidū veica izrāvienu, palielinot pārsvaru līdz desmit punktiem. Čehijas treneri plaši variēja ar sastāvu, iesaistot cīņā rezervistes Elhotovu un Mokrošovu.


Pēc pārtraukuma Čehija strauji turpināja palielināt pārsvaru un trešās ceturtdaļas vidū spēles iznākums praktiski bija izšķirts. Izraēla samazināja apgriezienus uzbrukumā un nespēja nosargāt arī savu grozu, Čehijas pārsvaram zem groziem kļūstot nospiedošam.


Eli Rabi, Izraēlas valstsvienības galvenais treneris: "Gaidījām vairāk no šīs spēles. Čehietes ir Eiropas čempiones, tomēr cerējām nospēlēt labāk. Nenospēlējām savu spēli. Par Latviju un Turciju mums ir vairāk informācijas nekā par Čehiju. Kvalifikācijas laikā uzvarējām Ungāriju, Slovākiju, ceram līdzīgu sniegumu atkārtot šeit."


Ļubors Blažeks, Čehijas valstsvienības otrais treneris: "Pirms spēles mums bija vairāku dienu pauze, turklāt neesam raduši spēlēt tik vēlu, tāpēc mūsu spēle bija patālu no vēlamās. Mačova un Večerova atgūstas no savainojumiem, tāpēc nevar spēlēt ar pilnu jaudu. Latvijas -Turcijas spēle arī bija nervoza, tāda ir pirmo spēļu specifika."


A apakšgrupas pirmajā spēlē Latvija uzvarēja Turciju 73:62. Otrdien Latvija spēlēs ar Izraēlu, bet Turcija stāsies pretī Čehijai.


31. Eiropas meistarsacīkstes sieviešu basketbolā. 24. septembris – 7. oktobris.

A apakšgrupa, pirmā diena

Čehija – Izraēla 75:43 (17:11 18:12 19:8 21:12)


Pārējie rezultāti


B grupa

Vācija - Rumānija 85:78

Beļģija - Lietuva 68:53


C grupa

Krievija - Itālija 60:55

Francija - Grieķija 58:50


D grupa

Spānija - Baltkrievija 76:62

Serbija - Horvātija 88:70

Izmantotie resursi: www.fibaeurope.com

Foto: FIBA Europe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-25 10:45, pirms 17 gadiem
Izraēla - atkal gatavojas vienai spēlei, un tas atkal ir pret Latviju

     [+] [-]

, 2007-09-25 11:33, pirms 17 gadiem
nu,Zvirgzdiņš ir pietiekami gudrs, lai neuzkāptu Izraēlas grābeklim...un meitenes ar saprot, ka jānospēlē labāk par večiem...vienīgā šaize, ka ir maz informācijas par Izraēlu, jo 2.puslaikā viņas jau vairs nespēlēja...tā ka nāksies tikt skaidrībā spēles laikā un šeit visā pilnībā būtu japarādās trenera varēšanai...

     [+] [-]

, 2007-09-25 15:22, pirms 17 gadiem
visticamāk, ka patiešām ka Voterasa, toč...jo beļģi nav tik stipri un leiši tik vāji...