Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:104, Did:0, useCase: 3

Zvirgzdiņš: "Izdarīsim secinājumus"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Dienu pirms Vācijas nacionālajiem svētkiem Eiropas meistarsacīkšu spēlē pārspējot šīs valsts komandu 60:47, komentārus sniedza Latvijas sieviešu valstsvienības galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš.


Ainars Zvirgzdiņš, Latvijas sieviešu valstsvienības galvenais treneris: "Pēc Beļģijas zaudējuma Čehijai nedaudz zuda koncentrēšanās spēlei ar Vāciju. Vienlaikus radās iespēja izmēģināt jaunās spēlētājas. Izdarīsim secinājumus, rīt skatīsimies F grupas spēles un gatavosimies nākamajai spēlei."


Liene Jansone, Latvijas valstsvienības uzbrucēja: "Nav attaisnojuma nenospēlēt labi. Veicām labu darbu, taču komandai nākamreiz jānospēlē labāk."


Imre Szitja, Vācijas valstsvienības galvenais treneris: "Gatavosimies nākamā gada kvalifikācijas spēlēm. Vēlu labu veiksmi Latvijai."


Izmantotie resursi: www.fibaeurope.com


Foto: FIBA Europe

  +1 [+] [-]

, 2007-10-03 00:16, pirms 17 gadiem
paldies tev Imre Szitja.... mūsējām,"TURAT BURU!!!!"

     [+] [-]

, 2007-10-03 00:20, pirms 17 gadiem
Spriežot pēc tā cik ilgi laukumā Zvirgzdiņš šodien noturēja rezervistes bija saprotams, ka savrīgāk viņam tomēr bija rezultāts nevis ļaut spēlēt (vai iespēlēties) rezervistēm.

Vai arī viņam pietika ar dažām minūtēm, lai saprastu kāda plaisa ir starp galveno lomu spēlētājām un pārējām.

Man nesparotams kāpēc tika noņemta no spēlēs Krumberga! Iesāka diezgan labi, trāpīja savu pirmo precīzo metienu čempionātā un uzreiz tika noņemta.

Teilāne- sākumā bija pamanāms, ka nevar sev atrast vietu komandas spēlē. Tiešām izskatījās, ka meitenes trennētos un iespēlētu gan kombinācijas gan aizsardzības modeļus atsevišķi bez Teilēnes. Tiesa jāpiebilst, ka viņas caurgājien uz grozu bija diezgan skaists un arī rezultatīvs.

Kas tad vēl no rezervistēm? Dreimane? Spēlēja tikpat cik iepriekš (+/-), tas pats minams par Brumermani (abas ne uzlaboja ne sabojāja spēli- darbojās tāpat kā iepriekš)

     [+] [-]

, 2007-10-03 00:57, pirms 17 gadiem
neredzeju visu speeli, bet tiesham nesaproami, kadelj treneris neiemeginaja tas speletajas ko negribeja risket iepriekshejas speles? jo 1/4 finals bus smagaka spele un mainjaam, kaut arii iisam bus liela noziime. visu cienju meiteneem, zhel tik ka Belgietes pieviila

     [+] [-]

, 2007-10-03 07:01, pirms 17 gadiem
Treneris zin ko dara,un galvenais iemesls tomēr ir tas,ka Ainārs negrib zaudēt,bet dodot daudz spēles laika rezervistēm tāds rezultāts bija iespējams.
Pie tam Itālijā sabraukuši bariņš Latvijas fanu un kam patīk zaudēt?Tik un tā tālās rezervistes ceturdaļfinālā nespēlēs.Domāju tāds ir iemesls.

     [+] [-]

, 2007-10-03 08:36, pirms 17 gadiem
Pareizi treneris visu dara - galvenais, lai pamatspēlētājas nezaudē spēles garšu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-03 10:51, pirms 17 gadiem
Salamandra,LeBaron jau neko nekūda un stulbu neraksta. Neapšauba jau arī trenera kompetenci,necepies,jo arī vīriešu čempionātā uzrodas spēlētāji, tādi kā Zaķis,kas redzams tikai caur eiropu.Nu tā ir treneru vājība,ka viņi neredz bieži to potenciālu.
Meitenes malaces un lai viņām veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-03 17:02, pirms 17 gadiem
..patreiz ITA-BLR -23:25...bet kas mums ir labāk?

     [+] [-]

, 2007-10-03 17:16, pirms 17 gadiem
..pēc 1/2 rezultāts 38:30 par labu BLR...