Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:104, Did:0, useCase: 3

Bujaļskis: "Šī bija galvenā spēle!"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Eiropas sieviešu basketbola meistarsacīkšu F grupas spēlē Baltkrievija uzvarēja Itāliju un ceturtdaļfinālā, visticamāk, tiksies ar Čehiju. Pēc spēles komentārus sniedza treneri un spēlētājas.


Anatolijs Bujaļskis, Baltkrievijas valstsvienības galvenais treneris: "Esam ļoti apmierināti ar spēli un tās iznākumu. Komandai šī bija galvenā spēle turnīrā. Vēsturisks panākums Baltkrievijas basketbolam, jo esam Eiropas spēcīgāko komandu astoņniekā!"


Natālija Marčanka, Baltkrievijas valstsvienības spēlētāja: "Esam priecīgas par uzvaru grūtā spēlē. Panākumu atslēga bija aizsardzībā. Esam gatavas rītdien spēlēt ar Čehiju."


Džanni Lambrušči, Itālijas valstsvienības galvenais treneris: "Pārāk daudz enerģijas iztērējām spēlēs ar Krieviju, Franciju, Spāniju. Ne jau tas, ka trāpījām tikai 3 no 21 trīspunktnieka, izšķīra spēli. Zaudējām, jo trūka enerģijas. Diemžēl šodien atstājam turnīru, šī nav laba diena nacionālajai komandai."


Izmantotie resursi: www.fibaeurope.com