Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:104, Did:0, useCase: 3

Čehija risinās Beļģijas mīklu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Eiropas sieviešu basketbola meistarsacīkšu E grupas spēlē Čehija plkst. 19:30 tiksies ar Beļģiju. Uzvaras gadījumā čehietes nodrošinās pirmo vietu grupā.


Teorētiski Čehijas uzdevums ir visvienkāršākais - uzvaras gadījumā pirmā vieta grupā ir nodrošināta. Papildus balvās nāk ceturtdaļfināls ceturtdien - dienu ātrāk nekā F grupas abām līdervienībām, nosacīti vājākā F grupas komanda un vairāk laika atjaunoties, salīdzinot ar sāncensēm.


Praksē Eiropas čempiones pēdējās divas spēles aizvadījušas bāli, piekāpjoties organizētaji Vācijai un tikai otrajā puslaikā pārspējot Lietuvas pretestību. Čehu treneri pēcspēļu preses konferencēs nemainīgi žēlojas par vēlo spēles laiku, visas spēles, izņemot divas pēdējās, sākot deviņos vakarā pēc Centrāleiropas laika. Šodien tādas problēmas Čehijai nebūs, taču svarīgāk vai pārliecību atguvušas būs komandas līderes.


Iespēja izcīnīt pirmo vietu grupā ir arī flāmu un valoņu zemju pārstāvēm, taču ar uzvaru vēl nepietiks. Lorāna Bufāra audzēknēm būs jāgaida Latvijas - Vācijas spēles iznākums.


Dubultzaudējums Latvijai un Čehijai atsviedīs Beļģiju uz trešo vietu grupā, taču pagaidām Ennas Voutersas iedvesmotā komanda par to nedomā un gatavojas vakara sacensībai.


Izmantotie resursi: www.fibaeurope.com


Foto: FIBA Europe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-10-02 16:34, pirms 17 gadiem
nu ar Franciju jau arii buus auzas, jo ja nemaldos tad paarbaudes speelees mees vinjaam kaasaam un arii pati speele nerosinaaja uz optimismu!
Taakaa ceram uz pashu vinni un Chehijas kaasienu un tad jau tieshaam buus kaada njemama komanda

  -1 [+] [-]

, 2007-10-02 17:23, pirms 17 gadiem
nu godiigi, neviena komanda no muusu grupas negrib palikt 3.vietaa un speeleet pret krievietem... un tas zinaams visaam komandaam! buus ciinja... tomeer domaaju, ka vinees Chehija un Latvija un grupa beigsies taa: 1. CZE, 2. LAT, 3. BEL, 4. GER

     [+] [-]

, 2007-10-02 18:11, pirms 17 gadiem
Paskaidro man Cehu P kādā veidā GER var ierindoties cetutajā vietā?

     [+] [-]

, 2007-10-02 18:16, pirms 17 gadiem
Vislabākais variants Beģija uzvar čehiju,bet Latvija Vāciju.Tad esam pirmās un spēlējam vai nu ar Itāliju,vai Baltkrieviju.Ja esam otrās tad Francija,ja trešās
tad vai nu Spānija,vai Krievija.Kurā pirkstā kož,visi sāp.Protams vislabākais
neizvēlēties,bet kapāt.Lietuvietes -2 pret turcietēm pēc 3.ceturtdaļas.

     [+] [-]

, 2007-10-02 18:17, pirms 17 gadiem
Vācija ceturtās nevar būt nekādā veidā,jo zaudēja gan Lietuvai,gan Turcijai.

     [+] [-]

, 2007-10-02 19:54, pirms 17 gadiem
4tās ir Lietuvietes, tas jau bija skaidrs aizvakar